hotel Ivan Šibenik (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


zofa -> hotel Ivan Šibenik (3.6.2008 13:40:47)

Pozdravljene !
Vse tiste, ki ste že bile v hotelu Ivan v Šibeniku (naselje Solaris) bi prosila za eno informacijo.
Zanima me, če ima ta hotel v kompleksu zunanjih bazenov tudi kakšen otroški bazenček ??
Drugo vprašanje pa je če ima hotel v bližini urejeno parkirišče za avto ??Hvala za odgovore in lep dan vsem!!




nbiba -> RE: hotel Ivan Šibenik (3.6.2008 14:06:24)

Parkirišče ima urejeno, bazen pa mislim, da je samo večji za odrasle. Sem bila lani tam, pa sem že malo pozabila.




Anja25 -> RE: hotel Ivan Šibenik (3.6.2008 19:07:58)

Ima tudi bazenček za majhne otroke, drugače pa so v tem kompleksu mislim, da štirje hoteli in vsi imajo bazene. Je lepo urejeno, plaža lepa peščena in veliko sence, le sobe so za moje pojme malo majhne in nekatere brez balkona, tako, da nimaš kot brisače posušti.

LP




makika -> RE: hotel Ivan Šibenik (15.6.2008 15:26:26)

mi smo včeraj prišli,mislim da ni prav otroškega bazena,parkirišča so urejena.Mi smo bili takoj poleg,v Andriji,sobe so res malo premajhne in zdi se mi ,da se malo premao dogaja!




nbiba -> RE: hotel Ivan Šibenik (23.2.2010 7:59:06)

Zbiram informacije glede hotela IVAN v Solarisu za bratovo družinico.
Tiste, ki ste bile v tem hotelu lansko leto, povejte kako je sedaj v tem hotelu z hrano, sobami, čistočo.... Se splača it v ta hotel ali priporočate mogoče hotel Jure, ker so ga nekateri tudi hvalili??




Ekaz -> RE: hotel Ivan Šibenik (23.2.2010 15:19:34)

Mi smo bili lani v Juretu. Hotel nikakor ne zasluži 4 zvezdice. Tudi ostali hoteli v tem naselju imajo 4 zvezdice, vendar so vsi enaki  - v dokaj slabem stanju. Mala dvigala, stara oprema v sobah, zagartrani balkoni, precej umazani tepihi. Odlična pa je plaža in celo naselje (veliko igral za otroke, dalmatinska vas, dobra picerija, slaščičarna). Glede na to, da v sobi samo spimo, gremo letos prav zaradi samega naselja ponovno tja.




*bubi* -> RE: hotel Ivan Šibenik (23.2.2010 20:36:58)

Mi smo bili leta 2006 v h. Niko in smo šli pogledat v h. Ivan (ker je bil opcija in me je zanimalo, če smo mimo pihnili). Sem bila prav vesela, da ga nismo izbrali, ker hotel ni imel narejene niti ene klančine! Že pri glavnem vhodu je kar nekaj stopnic, se niti kufra ne da peljat, tudi v pritličju hotela je bilo precej stopnic in nobene klančine, tako da smo otroški voziček nosili.

Če se odpravljate tja z malim otrokom, naj kdo napiše novejše informacije glede teh stopnic oz. urejenih klančin.

BTW: v h. Niko s tem ni bilo težav, ostalo pa je enako - sobe zelo majhne, prav tako dvigalo. Nerodno je tista vrata opirat proti sebi in voziček not potiskat. Plaža pa nam je bila super.

Zaradi majhnih sob z dvema otrokoma ne upamo več it tja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: [1]