l.daisy -> RE: junijski princi in princeske 2008 (30.8.2008 20:44:43)
|
čeeer... mi smo že 3 mesece in 2 dni, madonca kako leti čas... pa že 8. dan se borim z ... ne vem, a misli kaj nehat a ne... saj ne morem preživet dneva brez nalgesina... čisto sem že fuč... zmatrana... verjetno imam železo spet v podnu... fantka sta danes prvič spala vsak v svoji posteljici, seveda postavljeni tako, da se še vedno vidita in sta spala od osmih zvečer do šestih zjutraj brez vmesnega hranjenja ali zbujanja... taanika, hipotonost ni nujno od napačnega handlinga, od moje kolegice imata obe prirojeno to... pomeni pa ohlapnost mišic (če recimo dojenček zvija nazaj glavco, ker jo ne more drđat pokonc)... ful se da popravt s pravilnim handlingom in s fizioterapijo... položaj lupince je pa pomojem tak, da ga držiš v naročju tako, kot bi bil v lupinci, torej ritka na najnižji točki... a so vam pokazali v porodnišnici handling? meni je samo enkrat na hitro pokazala sestra, kako se previje dojenčka, prav poglabljala se pa ni.... potem sem nekaj časa študirala eno stran na netu, ampak to ni to, kot če ti eden podrobno pokaže... patronažna, ko je pršla prvič, ju je previla tako, da je dvignila obe nogici (po "starinsko"), pri pediatru pa tudi nimajo časa za take reči... samo znajo govorit, kaj ne znamo... grem zdaj likat...
|
|
|
|