NinKa -> RE: junijski princi in princeske 2008 (4.8.2008 16:26:02)
|
Ojla, ful ste se razpisale tok da nisem folgala vsega prebrati. Mi smo včeraj praznovali Nickov 1 mesec. Pregled imamo v sredo, tok da bomo taktrat zvedeli sveže podatke. Jemo na 2-3 urce po 130 ml AM, zvečer je zadnja runda po kopanju v čebričku okoli 21-22h, pol pa spimo ponavadi do 5-6 zjutraj, papamo in spimo do 9-10h. Sparina - oblečeni smo sam v body z kratkimi ali brez kratkih rokavov. Men je neznosna, ampak klime si pa vseeno ne upam prižgati, da se ne prehladimo. Dopust - v začetku septembra po izpitih gremo za en teden na Hr istro, če bo pa slabo vreme pa verjetno v kake terme. Krst - ga ne bo, ker ga že pri prvem ni bilo. Se naj otroci sami odločijo, ko bodo dovolj stari. Jaz sem bila krščena, ampak me vera nekako ne zanima. Mož pa je striktno proti, tako, da tut tradicija, ki je pri nas, da so vsi otroci vsaj krščeni ni obveljala. Mož je bil ful proti. Sem pa ga pri bratu opazovala in je rekel, da je tamalo krstil samo zato, da je dobil tista darila......men se zdi to ful mimo. Žal. Ok, šibam jaz pripravit zelenjavo za griljenje.....uživajte, baje se bo dans malo ohladilo.
|
|
|
|