ASTRA!!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Nyah* -> ASTRA!!!! (21.2.2005 13:59:21)

Pa kje si punca, cel forum se trese od pricakovanja, kaj nam bos povedala?

Je dobro:), slabo:(,kaj so rekli,...

JAVI SE!!!!

Nyah:metulj:

cmokec -> ASTRA!!!! (21.2.2005 14:04:59)

Nyah, tako se dela. Sedaj pa upam, da jo dočakamo.:)-

Jaz samo upam, da ni kaj narobe, ker se ne javi, zato:

:rozica: Draga Astra :rozica:, lepo te prosim, javi se nam. Res je sicer, da željno pričakujemo dobro novičko, ker kar verjamemo, da si nova nosečka. Če temu ni tako, ti bomo stale ob strani. V vsakem primeru si naša prijateljica in v vsakem primeru boš kmalu nosečka. To je neizogibno. Rade te imamo.:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

cmokec

anadejka -> ASTRA!!!! (21.2.2005 14:23:05)

Joooooj tole je pa napeto.Jest upam da se BIBA pojavi kle na RR,če ne bomo pa tut Astro veselo pozdravili.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska:sam nej se že čimprej javi,ker me že vse boli od tiščanja :miska:!!!!

Anonimen -> ASTRA!!!! (21.2.2005 14:29:24)

Astra jez bom kar v monitor skočila...a boš že javila al ne kaj je!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????:bravo::)-:)-:)-

TANTRA -> ASTRA!!!! (21.2.2005 14:39:37)

Tudi jaz čakam na novico.....8):ups:

buškica -> ASTRA!!!! (21.2.2005 14:42:53)

Astra ali biba77 to je sedaj vprašanje?
Dej povej smo full nestrpne, ampak s tabo v mislih.:)

žlička -> ASTRA!!!! (21.2.2005 15:23:41)

se bomo kmalu vse oglasile, samo tista ne, katero cakamo, torej bibo:bravo::bravo::bravo:

cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,cakamo, cakamo, cakamo, cakamo, cakamo,.................... kdaj bo ze.....

Anonimen -> ASTRA!!!! (21.2.2005 15:24:58)

Kje pa je, da jo vse tako nestrpno čakate??????????

NENAJANI -> ASTRA!!!! (21.2.2005 15:31:05)

Kaj pa AKŠ???????? Kje si, kaj je bilo pri G. oz. laboratoriju?????:zmeden:
Poročaj!!!!!!

biba77 -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:06:34)

Pravkar prisla domov...
V ambulanti sem dobila urinski test, ki je bil pozitiven :).
Nato mi je delala UZ, ki ni pokazal nic :(; je pa maternica mehka in sluznica zadebeljena (kot pri morebitni nosecnosti).
Krvni test pa je potem bil negativen :((.

Tako, da, zaenkrat, Astra ostaja Astra. Zal.
In testi so lahko lazno pozitivni. Tudi tisti v ambulanti.

Punce, mene je to zelo potrlo (sploh, ko je najprej urinski test bil pozitiven) in se danes vec ne bom javljala... mogoce jutri... Kak dan mi dajte...

Astra

wawa -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:11:43)

Astra ne no ne :((:((:((

pa saj to še nič ne pomeni, razen tega, da je še vedno upanje:):):):)

Pošiljam ti en velik šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!!!

Skye -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:13:25)

:(:(:(:(

Men se zdi da ti testi malo prevečkrat narobe kažejo.....in da je čas da jih proizvajalci ponovno pretestirajo:grrr:

Astra čutim s tabo in vem, da je bolečina velika. Ti si kar vzemi čas, kolikor ga rabiš in vedi da me smo vedno tukaj zate.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Skye

Nyah* -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:20:10)

Draga moja Astra!

kaj naj ti recem, ne nnajdem besed...........:zmeden:

Vem, da je hudo, pricakovanje, upanje, pozitivni testi,...potem pa NIC!

Ce ti bo lazje, tudi :((:((, meni pomaga!
Tudi jaz :(( zate, zame in vse nas...ampak zivljenje gre naprej in glavno je, da ostane upanje...

:rozica::rozica::rozica::rozica: zate, ko bos pripravljena pa le pridi nazaj med nas!

Maramo te:metulj::rozica:

Nyah!

Anitka -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:20:27)

Astra draga mojä!

Vzami si čas in vedi, da sem s tabo:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka:metulj:

cmokec -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:21:20)

:rozica: Astra :rozica:, ti si kar vzemi časa, kolikor ga rabiš. Me ne gremo nikamor. Dobra novička je še vedno mogoča. :angel::angel::angel:

cmokec

mujcek -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:27:07)

o Astra:((

Veste kaj, meni ni več nič jasno, urinski test pozitiven, glede na UZ bi lahko bila nosečnost, kri pa negativno:zmeden: Torej, če ne bi šla na odvzem krvi, bi G razglasil nosečnost?????

lapuh -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:46:12)

Vsekakor mislim, da se včasih mati narava kar prelahko poigrava s človeškimi čuti!!:grrr:

Astra, saj bo!:)

Vse smo na tvoji strani:rozica::rozica:

LP:muca:

Anonimen -> ASTRA!!!! (21.2.2005 16:59:39)

Ti kar pridi k sebi,jutri boš drugače razmišljala.Razočaranje je seveda,kdo pa ne bi bil.:((ko boš pa vse prespala,bo malo manj bolelo...boš spet pripravljena za naprej.:rozica:

TANTRA -> ASTRA!!!! (21.2.2005 19:54:24)

Astra, res čudna zadeva:zmeden::zmeden:
Vzemi si čas za počitek, mirne misli, kaj lepega preberi, sprosti se..:rozica::rozica: Naj ti noč odnese vse kar je slabega in jutro prebudi v nov dan, poln pozitivnih misli;):):)
Naj te čuva:angel: in naj te sanje ponesejo v mirno nočko...:angel::angel:

Pia73 -> ASTRA!!!! (21.2.2005 20:05:04)

Sočustvujem s teboj,... :rozica::rozica::rozica:

borovnička -> ASTRA!!!! (21.2.2005 22:05:06)

Astra, potolaži se:rozica:, zjoči se:rozica: in kot druge pravijo... me bomo vedno tu:rozica:, tudi zate:rozica:!

Vsem nam, ki še čakamo, bo kmalu uspelo!:bravo::bravo: Ne da upam, ampak vem! :bravo::bravo::bravo:

Drži se pupa! :angel::rozica::angel::rozica::angel::rozica:

tinkamiška -> ASTRA!!!! (21.2.2005 22:56:29)

Mi je hudo:(
Me bomo tukaj, ko prideš nazaj:angel:

Tinka

pika74 -> ASTRA!!!! (22.2.2005 10:45:01)

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Astra-biba - mi smo s tabo.

ZARA -> ASTRA!!!! (22.2.2005 10:49:28)

OH ASTRA :(...kako je pa to mogoce,da je en pozitiven drugi pa negativen :hudicek:??
:miska::miska::miska::miska:

biba77 -> ASTRA!!!! (22.2.2005 10:52:23)

Ma, kaj en, Zara: dva urinska doma in en urinski v ambulanti so bili poz. Krvni pa neg.
Eh, sem ze bla boljsa zjutraj, zdaj pa spet kriza... Sploh ne vem, kaj naj sama s sabo... :((:((:((

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>