sandra123 -> RE: Avgustovke´08 - 3.del (22.7.2008 9:52:13)
|
Ste me kaj pogrešale???? Zjutraj kar nisem mogla do računalnika, ker mi ga je moj [sm=love.gif] čist okupiral[sm=smiley1.gif] Evo mene s pregleda...vse ok, ctg normalen - je pa prav zanimivo loviti moja [sm=duda.gif][sm=duda.gif], ko kar naprej zbrcata elektrode stran s trebuha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...oddala sem urin... Gin.pregleda ni bilo danes, ampak bo v petek, 25.7., ravno tako UZ...zaenkrat kaže, da bosta moja sončka še nekaj časa na varnem pri meni [sm=smiley1.gif]... Glede magnesola je rekla G, da ga lahko jemljem do 37.tedna, potem pa ne več, ker bo že čas za akcijo[sm=smiley1.gif]... Sayuri , kako lepe slikce [sm=9nebesa.gif], ja, eden ga pa mora malo sračkati ponoči - bi bil že čudež, če bi bila oba pridna [sm=smiley36.gif]...pa ravno princeska ti mora nagajat[sm=smiley1.gif]... Pablo...daleč si prilezla...še malo pa bo finale - mogoče te pa isti dan ujamem[sm=smiley1.gif] Naty [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za vrata, samo, da se čimprej zmontirajo[sm=smiley1.gif] Držim pesti za Cerbco, pa hvala ZojaMiša za obveščanje - ti se pa lepo nauči dihanja[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|