Razumevanje (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi



Sporočilo


taj2004 -> Razumevanje (21.2.2005 21:53:22)

Kako se razumete z vasimi partnerji , koliko se prepirate???

In koliko si zaupate??

Koliko hodijo z prijatelji ven zuat??




Anonimen -> Razumevanje (21.2.2005 21:55:46)

A to zdej zares, a pišemo, kako je lepo? Da ne bom mimo usekala.




wawa -> Razumevanje (21.2.2005 21:57:23)

Ja mene tudi to zanima?:)




wawa -> Razumevanje (21.2.2005 21:57:25)

Ja mene tudi to zanima?:)




wawa -> Razumevanje (21.2.2005 21:57:53)

Ups kaj sem pa zdaj naredila:zmeden:




Pia73 -> Razumevanje (21.2.2005 21:59:21)

Jaz se z mojim :love: super razumem. Je moj najboljši prijatelj. Lagala bi, če bi rekla, da se kdaj ne skregava. Se, ampak ne kričiva ipd., pač izmenjava mnenj. Pa naučila sva se, da se opravičiva, če kateri nima prav. Od začetka je bilo tole kar težko, ko se pa navadiš pa ni problema.

Zaupam mojemu možu popolnoma vse.

Ven pa moj ne hodi. Pa bi rada, da kam gre, pa ni tak tip. Včasih gre igrat tenis ali na kolo,... Sem mu za božička kupila 2. karti za smučanje, pa je izkoristil ssamo eno, šel je sam, pa še takrat je organiziral varstvo sina, ker sem jaz sedaj noseča in ga je bilo strah, da bi bilo prenaporno zame,....druga karta še čaka,...

Skratka ne bi zamenjala mojega moža,... :love::love::love:




total -> Razumevanje (21.2.2005 21:59:25)

Jaz se svojim zelo dobro razumem,sam ko pridejo tisti moji dnevi pa bolje da ga ni,moj mi takrat reče ,Rajši bi te nesel ko poslušal; mu verjamem.Zaupanje je na prvem mestu in se obnese,tako da je najina zveza trdna in za zdaj uspešna.Ven ne gre nikoli sam,posebno pa ne med vikendi,gre na kakšno kavo s prijatli,drgač pa ne žura,mi nebi pasalo:grrr:

Lp:rozica:




Pia73 -> Razumevanje (21.2.2005 22:00:04)

Jaz sem to pisala zares, ne kar bi bilo lepo slišat,... :zmeden::zmeden::zmeden:




Anonimen -> Razumevanje (21.2.2005 22:03:15)

Uf, Pia73, jaz bi pa mojega takoj zamenjala, tudi za kamen. Takoj. Pa tisti kamen zraven noče.




Pia73 -> Razumevanje (21.2.2005 22:04:25)

Jaz sem imela srečo,.... pa ne vedno,...pri možu pa,... :bravo:




wawa -> Razumevanje (21.2.2005 22:06:14)

Ok zares...
Midva se super razumeva, se seveda skregava a se znava tudi nehat kregat predvsem pa najini prepiri ostanejo v okviru malo resnejših pogovorov, ne pa vpitja....Zaupanje-----hm a se brez tega sploh kaj da, sem mela jaz včasih zelo hude probleme s tem, pa sem jih odpravila s trdno voljo;),,,,,hodi pa dragi vn po uradni dolžnisti...poslovni sestanki včasih pa s svojimi ekipnimi kolegi, čeprav se mu vedno manj da tako da ga včasih prav spodim, saj nočem da ostane brez prijateljev, ker grem tudi jaz včasih sama...:zmeden:




taj2004 -> Razumevanje (21.2.2005 22:10:33)

Midva se tudi enkratno razumeva... Za enkrat vse stima ...je moje bogatstvo pa Tajko tudi da ga ne pozabim:)-

Ven pa sam ne hodi preden sva Tajkota naredila sva veckrat skupaj zazurala do jutranjih ur se prav nadivjala..zdaj pa cakava da zraste malo da mu lahko kako varusko zrihtava. Je tak clovek da se raje z nami ukvarja in mi pomaa kot pa vecere prezivi v kaficu z prijatelji:bravo::bravo::love:




Annny -> Razumevanje (21.2.2005 22:29:18)

Pia73, še ena taka, ki ima srečo9nebesa:):):)




nejcko -> Razumevanje (21.2.2005 22:47:13)

Jaz se tudi lahko pohvalim s svojim možem. Ampak daleč od tega, da se ne bi nikoli skregala. Pričkava se kar dosti in priznam, da velikokrat po moji krivdi, ker imam pač zadnja leta mal preveč časa in lahko v nedogled razmišljam in potem seveda tudi težim in najedam. Ampak me moj kar stoično prenaša, za kar sem mu neizmerno hvaležna. No, njegove muhe in razne fore pa tudi jaz prenašam in tako kar lepo voziva skupaj.
Zaupava si veliko, zelo veliko, vese pa mislim, da ne, vsaj kar se mene tiče. Pa ne, da bi bile to kake življenjsko pomembne skrivnosti... jaz sem pač tak človek, ki včasih še sama sebi težko sledim, kaj šele, da bi imela čas o vsem poročati še možu.
Kar se pa zadnjega vprašanja tiče, je pa tko: da bi šel kdaj sam žurat brez mene se zgodi edino okoli novega leta (beri službene fešte), pa kadar mene ni doma, torej, kadar sem tudi jaz tam, kjer sem najbolj srečna, na morju. Gre pa sem in tja na kako pivo s kolegi, ampak zelo redko in največkrat še mene s sabo povabi.
Jaz mislim, da kar dobro voziva skupaj, ne bom pa trdila, da je najina zveza pravljična.




frutka_ -> Razumevanje (21.2.2005 22:53:32)

Prepirava se full redko. Jaz se ne znam...

Poskusiva si zaupati čimveč, kakšne skrite želje pa morajo ostati skrite, ne?!

Imava skupne prijatelje in običajno hodimo skupaj ven. Sicer pa gre večkrat na kavo s svojim najboljšim prijateljem. Socialno življenje pa sicer uživava skupaj.





NENAJANI -> Razumevanje (21.2.2005 23:35:42)

No pa še jaz!;)
Midva se sicer res odlično razumeva! Zaupam mu prav vse in mislim, da tudi on meni vse pove :zmeden2:. Zlagala bi se, če bi rekla da se nikoli ne skregava, čeprav se sedaj med nosečnostjo noče skregati z menoj. :( Jaz včasih prav potrebujem to, da bi se dobro izdrla na nekoga, pa mi ne rata! Me pa včasih tako iz tira spravi, da bi ga lahko zadavla!!!!!:zmeden:
Ne vem, vprašaj me čez 10 let še enkrat. Ti bom takrat verjetno malo bolj strogo povedala. Sedaj sva še na sveže zaljubljena!!!!!:love::love::love:




puri -> Razumevanje (22.2.2005 7:02:45)

Midva se tut kar dobro razumeva, seveda se včasih tut skregava, ampak ponavadi zaradi kake malenkosti, če ima eden od naju slab dan:)

Zaupava si skoraj vse,..... vse je itak težko, da bi si povedala:)

Ven pa ne hodi sam, s prijatelji se včasih popoldne dobimo skupaj pri njih doma ali pa oni pridejo k nam, vikendi so pa ponavadi rezervirani samo za družinico, da se malo bolj posvetimo eden drugemu:)




TARA in MAJ -> Razumevanje (22.2.2005 7:27:48)

Midva se res enkratno razumeva,tako da se včasih prav bojim da sa nebi kaj spremenilo.
Imava tudi dobre prijatelje ki se velikokrat tudi skupaj dobimo na kakšnem žuru
Skratka mam se res lepo otroci moj:love: in naš hišni:kuza:
pa,pa:miska:




tjaga -> Razumevanje (22.2.2005 7:40:44)

Midva sva v svoji 16. letni skupni "karieri" dala skozi že marsikaj. Viharje in nebesa. Na koncu vedno ugotoviva, da so viharji nastali zaradi drugih, midva "bedaka" pa sva se potem med sabo skregala. No k sreči sva to kmalu ugotovila in zdaj nastane problem, ker se ne dava sprovocirat :hudicek::hudicek: .
Je pa tako, v vsaki zvezi pride do vzponov in padcev, potrebna je velika mera tolerance in medsebojne, iskrene komunikacije. Drugače pa se imava še vedno neizmerno rada, le da se je količina ljubezni še povečala, ker jo je potrebno deliti še med dva pikca.
In želim si, da ostane tako kot je. Le malo več časa mu privoščim, saj je preveč v službi (sicer sam svoj šef, ti so pa najhujši).
Kar se prijateljev tiče ... imava določen krog ljudi, s katerimi ga zažuramo in se zabavamo, res dobra dobra prijatelja pa sta dva.
Skratka rada se imava, si zaupava in tudi žurat ga znava.




Anonimen -> Razumevanje (22.2.2005 8:24:06)


Nama tudi fino laufa.. samo ce kateri od naju ne dobi halucinacijo, da bi poiskusal drugega podredit.. takrat pa tako useka, da nama je po hitrem postopku jasno, da po tej poti ne bo slo..
So samo dve poti.. ali skupaj v simbiozi.. ali pa narazen..

*** SVET JE NAREJEN PREPROSTO! *** Tjazy




Titty -> Razumevanje (22.2.2005 10:13:28)

No,še jaz:
1. midva si vse zaupava in čisto vse poveva-tudi tisto kar najbolj boli oz. stvari,ki si jih določeni ljudje nikoli nebi povedali v obraz,pa čeprav se imajo še kako radi...

2. brez zaupanja mi ni živeti...na začetku je bilo še marsikaj skrito,saj je bil moj navajen določene stvari zamolčati,češ kaj ti bom razlagal...pa sva razčistila in je počasi sam uvidel,da se tudi on bolje počuti,če deli tudi razne njegove sanje - take in drugačne - zato sem prva oseba,ki ji resnično zaupa...

3. ven hodiva skupaj,mu ni,da bi šel brez mene,ker mu je fajn moja družba...jaz pa si vseeno večkrat privoščim čvek s kako prijateljico in njemu je to prav,ker sem tudi po tem še bolj "znosna" :bravo:




Jutra -> Razumevanje (22.2.2005 10:35:48)

Bila je že podobna tema o prepiru. Midva ga razumeva kot konstruktivne debate, medsebojno izmenjavo mnenj in iskanje skupnega jezika. Takšen način komunikacije je simpatičen, saj v zvezi ni nikoli dolgčas:)
Nikakor pa ne sodijo med naju dretje, medsebojno obtoževanje, "tihi dnevi", poniževanje in obkladanje z zbadljivkami in žalitvami.

Najino medsebojno zaupanje je veliko. Zlasti zato, ker si nisva le mož in žena temveč tudi zelo dobra prijatelja.:)

Kar se pa tiče moškega žuranja, imam pa res srečo.:) Imava skupen krog prijateljev in znancev, s katerimi se oba druživa.

Če moj :love: ne bi bil takšen kot je, bi ga že pred leti pustila.;)




malika -> Razumevanje (22.2.2005 10:41:24)

Razumeva se lahko rečem OK, edino kar me moti je to, da ko ima težave se zapre sam vase in zna bit do okolice(mene) zelo zoprn in odtujen. Prepirava se skoraj ne, edino ko jaz pop., da imam dovolj njegovih izletov in da sem večno sama s tamalim doma on pa svobodno šiba naokoli s priteljčki in ga žura pozno v noč. Potem pa pride nadelan in totalno smrdeč po alkoholu domov, drug dan pa leži na kavču kot klada in se smili sam sebi.
Zaupam pa mu zaenkrat še, čeprav je bilo to zaupanje dostikrat že na kar majavih nogah.




Nogavička -> Razumevanje (22.2.2005 11:50:02)

Midva se super razumeva :love:, ker, če se ne bi, ne bi bila skupaj.

Seveda se krešejo iskre - večinoma od ljubezni, včasih pa tudi zaradi različnih mnenj o čemerkoli že.

Imava pa eno pravilo - vedno razščistiva stvari do konca - nikoli ne greva narazen (npr. spat) skregana.

L.p.:rozica:

Tea

P.s.: aja še žuriranje - oba sva se nažurirala v študentskih letih. Tako, da imava zdaj malo pavze, kakšna večerjica s prijatelji pa kakšen čvek na kavi še gre, za drugo pa ni časa in energije, odkar je naša Hančula na svetu.

Mož pa gre še na kakšno party po službeni dolžnosti.





Anonimen -> Razumevanje (22.2.2005 12:43:39)

Čist odvisno, na katero nogo vstaneva:-))




Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>