RE: mosquito (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


urbancek -> RE: mosquito (18.6.2008 8:40:35)

Kriza - ta zvok bi še mene pregnal iz stanovanja, ne samo komarjev
Tipa, ki je to preizkušal na svojih otrokih bi pa jaz zaprla v en prostor in bi mu na ves glas 24 ur predvajala ta zvok vsaj eno leto, potem bi pa videl, kako je to prijetno - PODEN od njega.




srki -> RE: mosquito (18.6.2008 8:44:01)

In kaj s to napravo delaš. A ko zaslišiš komarja, to napravo priklopiš, al kako. Nič ne razumem.




Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.6.2008 8:52:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]




diva 4 -> RE: mosquito (18.6.2008 9:19:28)

Jaz slišim na obeh linkih. Poskusite poslušat na slušalke.Pri prvem res boli cela glava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].




srki -> RE: mosquito (18.6.2008 9:48:37)

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: srki

In kaj s to napravo delaš. A ko zaslišiš komarja, to napravo priklopiš, al kako. Nič ne razumem.


To je za mladostnike in ne za komarje.

Meni bi pa v bivšem stanovanju kdaj prav prišel k so bili pijani najstniki prilepljeni na igrišču pod oknom. Sem takrat slabše spala, kot pa zdaj ko se mi tamala zbuja po 3x na noč.


Aja, se mi je zdelo, da so nekje tudi mladostniki omenjeni, samo po mojem je to bedno, da jih s tem odženeš, čeprav vem,  da je zoprno, če se ti pod oknom derejo. Po mojem bi imeli samo še večji užitek, da zezajo.




amaya -> RE: mosquito (18.6.2008 9:50:27)

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija


To je za mladostnike in ne za komarje.

Meni bi pa v bivšem stanovanju kdaj prav prišel k so bili pijani najstniki prilepljeni na igrišču pod oknom. Sem takrat slabše spala, kot pa zdaj ko se mi tamala zbuja po 3x na noč.


Ti veselo pokimam. Tudi meni se je to zelo pogosto dogajalo. Hvala bogu, da smo v Izoli v eni zakotni ulici, kamor ne zaide nobeden (razen če se hudo zgubiš). Tako da zdej je mir [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Sej sem tudi sama bila najstnica in tudi nas so preganjali, ampak nikoli se nismo postavili kričati in popijat zraven kakšne hiše ali pod blok itd. Ponavadi smo bili nekje, kjer nas ni nobeden motil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]






Pobalami -> RE: mosquito (18.6.2008 13:15:32)

Tudi meni gre včasih mularija (še več pa odrasli) na jetra. Samo način je pa res slab. To je enako kot, da bi s solzilcem okol šprical. Pri solzilcu trpijo oči, tukaj pa ušesa.




gojska -> RE: mosquito (18.6.2008 16:03:14)

prvega sploh ne slišim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

madona more bit hudo, če si gluh




pravljica -> RE: mosquito (18.6.2008 21:03:04)

IZVIRNO SPOROČILO: Pobalami

Tudi meni gre včasih mularija (še več pa odrasli) na jetra. Samo način je pa res slab. To je enako kot, da bi s solzilcem okol šprical. Pri solzilcu trpijo oči, tukaj pa ušesa.



če veš, da nekje špricajo s solzilcem (itak bi se to okol govorilo še preden bi začeli) pač ne greš tja ali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in enako je s tem zvokom...ga slišiš, te moti (menda ne boš čakal, da začne bolet) in greš, kaj češ lepšega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] jaz nimam nič proti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




Pobalami -> RE: mosquito (18.6.2008 21:26:32)

IZVIRNO SPOROČILO: pravljica


če veš, da nekje špricajo s solzilcem (itak bi se to okol govorilo še preden bi začeli) pač ne greš tja ali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  in enako je s tem zvokom...ga slišiš, te moti (menda ne boš čakal, da začne bolet) in greš, kaj češ lepšega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]  jaz nimam nič proti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]


Nekje špricajo s solzilcem! Samo, če drugi špricajo-na javni površini-potem lahko tudi jaz špricam, če mi nekaj, nekdo ni všeč. Kdaj pa nekomu nekaj ni všeč je pa zelo subjektivna presoja.

Lahko pošpricam trgovko, ki mi je zoprna, lahko pošpricam otroke na otroškem igrišču, ker hočem da je igrišče samo od mojega otroka...Enako je z unim el. šokom, ki te zbije na tla. To so metode, ki bolijo, nasilne metode.

To je isto kot da bi rekel ne hodi ponoči po ulici, ker te bodo pretepli. OK uredu nasvet, samo preganjala pa nasilnežev ne bi saj se ve, da se ponoči pretepa.

In verjemi, ko bo TVOJEGA otroka kdo tako preganjal boš imela zelo proti.




pravljica -> RE: mosquito (18.6.2008 22:20:12)

odvisno od kje in zakaj ga bi s tem preganjali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] če je zunaj velika tabla z napisom "otrokom in mladostnikom do tega in tega leta vstop po tej in tej uri prepovedan", dvomim, da se tega držijo, takšni napisi jih še kvečjemu bolj privabijo...če bo pa v tem prostoru vklopljen še ta zvok, ja ni hudič, da bodo to vsaj v večini upoštevali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] jaz si to tako predstavljam in se s takšnim načinom strinjam (jaz bi sicer uvedla kaj, kar bi res bolelo - ja, tudi za moja otroka, pa dobro, pustimo podrobnosti) [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Pobalami -> RE: mosquito (19.6.2008 9:04:17)

Saj meni se načeloma nič ne smilijo kakšni kriminalci in prestopniki, da jih malo ali pa zelo  s pendrekom ali kakšnim drugim sredstvom zaustavjo. Drugače pa niti ne vem, kje bi pisalo otrokom in mladostnikom prepovedano, vsem ostalim pa ne - razen kakšen night club [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] in tam mogoče res ne bi bilo slabo spustit ta zvok. Recimo, da lastnik kluba ne mara da so ljudje pod 25 let tam. Ali pa recimo hora legalis se samo z avtom po ulici zapelješ in zvok spuščaš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Drugače pa sem zelo proti, da je mosqito v prosti prodaji in v bistvu sploh da se uporablja. To ni način. Bi mogla biti izjemna situacija, da bi jo odobravala.

Nekaj je naglas razmišljat kaj boš komu naredil, recimo šefa z glavo v zid prbil, kot pa da potem to dejansko narediš.




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]