virusne bradavice in polž lazar (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Jessy -> virusne bradavice in polž lazar (19.6.2008 21:00:36)

Prosila bi za izkušnje! Ali drži, da slina polža lazarja odstrani virusne bradavice? Je kdo sprobal?




lex -> RE: virusne bradavice in polž lazar (19.6.2008 21:07:14)

Moj brat je to sprobal, ampak jih je imel toliko, da je prej zima prišla. Lazar ima tako močno slino, da so usnjeni natikači crknili med mazanjem. Odrešil ga je dermatolog dr. Dušan Rems iz Ptuja. Sicer ima samoplačniško ambulanto, ampak brat je bil ri njem par krat (max.5x) in je imel čiste podplate. Imel jih je pa toliko, da ni mogel drugače hoditi kot po zunanjem loku stopala. Nekaj mu jih je žgal pa so se ponavljale, potem mu je pa neki gor namazal in čez 2 meseca je bilo boljše.
V SG bolnišnici mu je iz celga podplata žgala samo 1. Pa ena rastlina je, ki ima v steblu rumeno tekočino. Pri nas je rasla na škarpi - jo je iztrebil.

Želim ti, da se jih rešiš.




Anonimen -> RE: virusne bradavice in polž lazar (19.6.2008 21:48:54)

lex, ce mislis natresk, lahko povem, da ne pomaga nic.

Meni ne pomaga ne zamrzovanje z dusikom, ne Verrumal. tiste nase tekocine za bradavice, ki jih lahko dobis v nasih lekarnah, pa sploh ne. Zamrzovala mi je ze ene 9x .. na roki je bilo uspsno (ker je bila izbocena), na peti in prstu na nogi se jih pa nikakor ne morem znebit. So se zmanjsale, to ja, pa zdaj fajn bolijo, ampak cist ven pa tudi nocejo it.




Andre -> RE: virusne bradavice in polž lazar (20.6.2008 7:27:23)

Še naša izkušnja. Mlajša hčerka jih je imela na obeh podplatih. V lekarni so nam svetovali tekočino KOKO KOLODIJ - s čopičem (ki je priložen) smo jih vsak večer namazali. Čez nekaj časa so se še povečale, prav "razvcvele" so se, nato pa smo jih v bistvu samo odluščili. Danes ni niti sledu o njih. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Je pa treba res redno mazati, cca 14 dni, pa so šle. Starejša jih pa imela ob nohtih na kožici prstov na rokah. Tudi uspešno odstranjeno.




Anonimen -> RE: virusne bradavice in polž lazar (20.6.2008 8:09:54)

A je ta stvar taka rjavo-rumena tekocina?

Meni to nic ne pomaga, pa tud dermatologinja je rekla, da te zadeve, ki se dobijo pri nas (tekocina), ne pomagajo, kao naj bi pomagal samo Verrumal iz Avstrije. Stane pa 15€ ena flaska s copicem.




Tinyka -> RE: virusne bradavice in polž lazar (29.7.2008 16:23:34)

Jaz sem jih s kisom za vlaganje odstranila. Najprej smo z navadnim kisom mazali, ker nismo imeli tistega za vlaganje. Smo ga šli kupit, pa res pomaga[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Ti počrnijo, pa jaz sem jih pol kr sama vlekla ven.




Dadi -> RE: virusne bradavice in polž lazar (29.7.2008 18:01:11)

Dobre izkušnje imam s tee trejem...če dobiš kje olje ali pa kremo pa maži s tem. Nekaterim je pomagalo.




Stran: [1]