Ugljan- Poljana (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


Anneda -> Ugljan- Poljana (20.6.2008 10:10:54)

Letos gremo prvič na otok Ugljan- naselje Poljana. Pa me zanimajo vaše izkušnje: plaža, voda, znamenitosti v bližini, domačini,... Prej smo vedno hodili na Krk, zdaj smo se pa odločili za spremembo.  Hvala!




sonya* -> Ugljan- Poljana (30.6.2008 11:28:08)

plaža je lepa, voda je čista, glede znamenitosti...men je bila Poljana cela znamenitost, ker je veliko lepih stvari..hodili pa smo tudi v mesto Preko, kjer je tudi veliko znamenitosti in zvečer živa glasba. Domačini so enkratni, takih ljudi ki so tam jih ne najdeš povsod..so zelo prijazni, moje izkušnje z njimi so prečudovite, če te še kaj zanima mi lahko pošlješ zasebno sporočilo in ti powem.  lep pozdrav!




baguSka -> RE: Ugljan- Poljana (30.6.2008 11:34:20)

Mi smo se prejsnji teden na Ugljanu ustavli z jadrnico. In ti sicer ne vem drucga povedat, kot to, da je mene in mojga moza opekla meduza. Mene je sicer samo po roki oplazla in je blo po eni uri dobr, moj moz ma pa za en teden ciiist nateceno nogo in komi hod. Smo jih pa vidli plavat v vodi kar neki. In to samo tam pa nikjer drugje vec potem. Tud na Pašmanu ne, ki je zraven.




Pi-kica 1 -> RE: Ugljan- Poljana (30.6.2008 22:40:19)

Čisto izven konteksta - Baguska, nisem vedela, da si se poročila. Čestitam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




massylou -> RE: Ugljan- Poljana (3.7.2008 0:59:47)

Ah, ja, Ugljan. Dobri stari Ugljan.
Maš v mestih (tudi Poljane) in tudi na ostalem otoku kar nekaj za videt. Svetujem: sprehod čez glavno mesto Ugljan, obisk ostalih mest, celodnevni izlet z ladjico na Kornate, hrib sv. Mihovil (čudoviti razgledi iz razvalin, malo grša cesta), obisk kakega večernega dalmatinskega koncerta na prostem (svaku mestu svoju feštu ima)...

Jaz sem zaljubljena v celoten otok in kar se mene tiče, niste zgrešili.
Res pa je, da so  na tisti strani, ki gleda proti Dugemu otoku, zadnjih nekaj let rade meduze.




Stran: [1]