Samrela -> RE: Četrtkova nočna mora (23.6.2008 23:31:14)
|
Joj Kalbo, kot bi brala našo zgodbo izpred dveh let. Sin je imel že 3 leta (prvi krč se ponavadi pojavi prej), vzgojiteljica je rekla, da mu je dala Calpol, zato sem ga dala le na kavč počivati. Kar naenkrat iz kuhinje slišim BUM. Zagledam ga na tleh, modrega, ni dihal, samo obračal je oči kot v grozljivki. Bila sva sama doma, v 4. nadstropju brez lifta, jaz na začetku 2. nosečnosti. Tudi jaz sem mislila, da mi bo v rokah umrl. Resno! Klicala sem edino številko ZD, ki sem jo vedela na pamet in komaj izdavila kaj se dogaja. Sploh nisem vedela, da je to vročinski krč. Na rokah sem ga nesla po stopnicah dol, naproti pa so mi iz bližnjega ZD že tekli zdravnik in sestra. Sledilo je hlajenje, pa bolnica, takih preiskav kot vam pa mu niso delali. Skratka...kako dobro vem, kaj ste prestajali. Kakšen stres je to! Mogoče ti v spodbudo povem le to, da je bil to prvi in zaenkrat tudi zadnji krč. Po tistem ni bilo nikoli več nobenih problemov (letos bo 5 let) in jih niti ne pričakujem več. Sem pa vedno zelo pozorna, ko dobi vročino. Vse dobro!!!!!
|
|
|
|