|
frutka_ -> RE: Julijke 2008 IV. del (25.7.2008 17:31:54)
|
Lunica nič ne skrbi. Ko bo ujel ritem bo bolje! Ga že kopaš? Kadar je kriza ga raje daj komu drugemu v roke, ker otrok čuti tvojo nervozo. Našega fantka je tudi kar močno šraufala in sem skoraj znorela poleg. Jok na jok...Prav nesposobno sem se počutila. V takem hecnem počutju sem bila. Takrat sem ga dala atiju v naročje jaz pa sme se šla hladit v drugi prostor. Zdaj se mi zdi hecno, ko to pišem ampak dejansko me je imelo, da bi nekam zbežala. Tega ti pač ne povedo...Zato, če imaš krizo naj te ne bo sram. Pa še hormončki plešejo svoj ples. Če ti lahko dam še nasvet glede dojenja. Ko ga dojiš in je otrok poleg nemiren ga primi za rokico, božaj ga, nežno mu zapoj, poskusi ostati mirna. Da se dojita 30min je čisto normalno! Po podoju ga stisni k sebi. Jaz jo imam dvignjeno za kupček 5min, ponoči pa nič. Ima močnega vratarja noter in zelo slabo podre kupček. Ker je potem ne šraufa ne kompliciram. Kja še ti naj rečem. Vso srečo, vse se boš naučila! Zdaj je to čez par mesecev bodo zobki, potem bo shodil...vedno bo nekaj. tako je, ko si mama!
|
|
|
|