CAM CORTINA EVOLUTION (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


watershine -> CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 11:25:25)

ali ima katera ta voziček?
ikakšne so vaše izkušnje?
kakšno mnenje imate o tem votičku (košarica, lupinica, športni del, 3 kolesnik)?

slikca:http://www.bimbomarket.it/data/imgprodotto/4025.jpg




kmarija -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 11:42:44)

Mi imamo lanski model. Voziček (košara in športni del) je super, se da fino in enostavno zložit pa lahek za vodenje po vseh terenih.
Lupinca je  je slabo ocenjena na testih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] pri bočnem trku (ker je dost odprta). Mal sem se zarad tega sekirala, pol pa vidiš folk, ki kupuje rabljene lupince (stare 100 let, slabo ohranjene) pa kr ene (take k sploh niso testirane).
Je pa voziček non stop v pogonu  že skoraj 9 mesecev [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image], pa men so ti modeli in barve 2008 full lepe...




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 11:49:25)

jst sm se tut mal sekirala za lupinco, ker je zelo malo takih, ki se pripenjajo samo z pasom...

ja drgač sm ga pa že sama razstavljala in prenašala okoli... in glede na to da sem noseča (24t) sem to počela brez problema... se pravi da bo potem še lažje....


nič ne najdem o tem vozičku pa sem mislila, da ni slučajno eden tistih, ki samo zgledajo dobro kupi pa jih nihče ker so slabi... no upam da ni tako [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




karamela6 -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 11:54:15)

Tudi mi ga imamo. Ker pa ga še nismo sprobali, ne morem dati konkretnih informacij.
Glede na videno, lahko rečem, da je izredno lahek in vodljiv. Meni je bilo pomembno, da se lahko sedež obrne v obe smeri, da otrok gleda vame ali pa v smeri vožnje. Ker pričakujem še v tem tednu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], se mi je zdelo brezsmiselno kupovati košaro - pomembno mi je bilo torej tudi, da se športni del čisto poleže in je primeren za novorojenčka.
Ker pa ne bom vozila otroka v vozičku v lupinici, ker to zelo odsvetujejo in zaradi slabih testov Camove, nisem kupila lupinice v kompletu, ampak Maxi Cosi.
Kot rečeno, voziček je lahek, izredno lahko vodljiv, primeren za vse terene, saj se da prvo kolo tudi stabilizirati. Lahko se zloži in ga spraviš tudi v prtljažnik Cliota.
Idealnega vozička za vse NI! Vsak se mora odločit, kaj od njega pričakuje, kaj mu je pomembno, kje ga bo vozil ... takrat postane idealen zate, za druge pa lahko čisto neuporaben.




kmarija -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 12:03:46)

Problem je v tem, da je bil Ariel edini uvoznik teh vozičkov (zdej ga ima BC) in ga ni bilo po trgovinah.
Me je pa zadnjič v BC en fant razložil te ocene na testiranjih in je tako, da če pride boljši avtosedež ven avtomatsko zgubijo ostali točke, ker je lahko npr samo en zelo dobro ocenjen. Valda so  isofix boljši od teh avtosedežev, ki se pripenjajo samo s pasovi, sam to ne pomeni, da pa so ti brez isofixa slabi avtosedeži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] . Sej tud isofix sedeža ne moreš dat v vsak avto - a pol mormo pa zarad tega menjat avtomobile [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Zdej kupujeva avtosedež 9-18 kg.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Zdej vsi kupujejo PP pliko gt3(ne vem če sem prov napisala) je dost temu podobn pa na isofix je (se mi zdi) Mal poglej.







jana84 -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 12:24:46)

glede tega, da so avtosedeži (lupinice) bolj varne v isofix podstavkih oziroma bazah...T osploh ne drži. Na letošnjih testiranjih je veliko takih avtosedežev imelo slabe ocene prav zaradi tega sistem pritjevanja, saj je največji problem v vpetju sedeža v podstavek. Tam je šibka točka. Tako, da so marsikateri avtosedeži bolj varni pripeti samo s pasovi kot v isofix podstavkih...Preberte si malo v avtomoto reviji. Vsaj jaz sem tam brala rezultate letošnjih testiranj in bila zeloooo presenečena, saj imajo naprimer PegPerego kar slabo ocenjene sedeže, predvsem lupinice.

Glede tega vozička, ki ga omenjaš pa samo ena zanimivost: letos sem bila na morju in sem videla par s takim vozičkom. Brez kakršnih koli problemov so ga pripeljali skoraj v morje (po prodnati plaži), pa tudi v restavraciji ni zavzel veliko prostora.
Drugega pa ne vem povedati, ker ga nisem držala v rokah...Pa tudi osebno se mi trikolesniki ne dopadejo najbolj (samo zaradi izgleda, nič zaradi okretnosti ali česa drugega!), vendar komur se dopadejo, kar naj ga ima...
Edino kar me moti pri sedanjem "stanju" vozičkov je to, da imajo velika kolesa samo trikolesniki, drugi imajo vsi majhne... oziroma je izbira ked štirikolesniki z velikimi gumami vsaj pri nas v Sloveniji zelo majhna...žal.




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (7.7.2008 12:43:30)

tut sama sem bla naudušena nad 4kolesniki (pod pogojem da imajo velika kolesa) in kot si rekla jih je zelo malo... potem sem pa probala malo vozit in sem ugotovila da so 3kolesniki veliko bolj vodljivi... in ko sem ga nakej časa gledala mi je postal ušeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

HVALA USEM ZA ODGOVORE! KOMI ČAKAM DA GA ZAČNEM UPORABLJAT!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




julika -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (8.7.2008 11:39:52)

jaz sem ga gledala v italiji v eni trgovini.je ful fajn.midva boma kupila enakega le vzorec drugačen.je pa ful vodljiv pa vse.sma se prav navdušila nad njim.lahko si ga preko preko neta naročiš iz bimbomarketa.




julika -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (8.7.2008 11:41:52)

aja midva sma gledala 4-kolesnika.nama je trgovka celo priporočala 4-kolesnika,ker manj prostora zavzame ko je zložen.




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 11:32:56)

aja... samo a nima 4 kolesnik malo manjša kolesa kot 3kolesnik?
drugače pa je tudi 3 kolesnik zelo majhen ko se zloži (v primerjavi z drugimi), pa tut kolesa so snemljiva in tut na tak način dobiš veliko dodatnega prostora.




julika -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 12:55:19)

4-kolesnik ima zadnja kolesa večja kot sprednja, drugače pa malo manjša od 3-kolesnika.nama je prodajalka v italiji rekla, da stranke s 3-kolesnikom niso bile tak zadovoljne ravno zaradi prostora ki ga zavzame, saj ima sprednje kolo precej bolj ven kot pa 4-kolesnik.drugače sem si jaz tudi želela 3-kolesnika, pa sem si premislila.




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 13:00:48)

hehe jst sm si pa želela 4kolesnik pa sm si premislila... hehe... usm pa tut ne morejo bit iste stvari po godu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
drgač pa kokr sm rekla so kolesa snemljiva, in je dosti majhen ko se zloži... me2 z [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image] sva ga probala dat v avto preden sva ga kupila... to bi pa kr usm priporočala, če je le možnost ga pred nakupom probajte dati v prtljažnik avtomobila!!!! sej to pa skor posod pustijo! pa se res splača da se pol po glavi ne toučeš :)




julika -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 13:04:21)

nama je pokazala kak se zloži,pa tako imama kar velik avto.tako da ni panike.kje sta ga pa kupila?pa kolk sta dala?kaj je vse v kompletu?če ni skrivnost




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 13:09:32)

kupila sva ga v baby centru.
v konpletu je blo:
voziček
lupinca
košara
športni del (z zimsko vrečo, tistim za senco-joj ne morem se spomnit besede... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image])
nakupovalna torba
mreža za komarje
pa tisto pregrinjalo za dež
uglavnem use... mislim da nisem nič pozabla

use skupaj je blo pa 610EUR (neki je blo popusta na gotovino)




julika -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 13:13:37)

pol pa tako skoraj ista cena kot na bimbomarket.




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 13:23:12)

ja sem tut jst malo gledala po internetu ni bistvene ratlike v ceni (oziroma če prišteješ poštnino bi mogoče preko interneta lahko naneslo še več), poleg tega se sama osebno bolj počutim če take zadeve kupujem osebno... ne wem zakaj... sem še malo nezaupliva al kaj.

ampak glede na to da sem kupila zadnjega b Baby centru (tisti v City parku) raje prej pokliči. prodajalka je rekla da jih ful naročajo ker jih tudi dosti prodajo... tko da če se boš odločila za nakup v trgovini se lahko prej pozanimaš preko telefona, pa mislim da ti lahko naročijo tut tisto barvo in vzorec ki ga želiš. jst sm imela srečo in so imeli točno tistega ki sem si ga želela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] svetlo zelen z krogci[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




julika -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (9.7.2008 21:50:19)

poštnina je 40€ iz italije.tak da ni pretirano drago.no saj še mama čas za nakup.




watershine -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (10.7.2008 9:36:39)

potem maš pa tut dost časa da dobro razmisliš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




mojval -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (19.7.2008 14:50:51)

 

Mi imamo ta voziček Cam cortina evolution X3 in ga uporabljamo že 8.5 mesecev in lahko rečem z eno besedo SUPEEEEER. Je zelo lahko vodljiv, dobro se zloži, zelo prostoren, skratka mega. Tudi dojenček se v njem zelo dobro počuti. Pa super je ker, ko je bila naša punčka manjša sem jo imela obrnjeno proti sebi, sedaj pa že veselo gleda okrog in sedi v smeri vožnje. Mi imamo model 2007 v oranžno-bež barvi in če bi ga še enkrat kupovala bi hotela popolnoma takega.
Je bil pa tudi lani z vsem kar je zgoraj našteto 630 eur.
Upam, da sem  kaj pomagala pri odločitvi, pa veliko prijetnih kilometrov s tvojim dojenčkom.




Lorencia -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (21.8.2008 13:05:00)

So še kakšne nove mamice, ki imajo izkušnje s tem vozičkom ?
Meni, ko gledam preko neta - so mi izredno lepi, najdem pa zelo malo izkušenj uporabnic.

V mislih imam to kolekcijo :
http://www.kids-price.ru/contentimg/pic2/size1/cam_cortina_evolution_x3_tris_3_3_1_c_4390.jpg




Izabelina -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (30.4.2014 17:44:05)

evo k vidm, da je cela debata o različnih vozičkih sm se pa še js odločila napisat...

cam cortina je škart...
po kakšnem tednu uporabe mi je blo žou, da sm ga kupla, kolesa kr sama zablokirajo, gume nonstop spuščajo, ful je nevodljiv, ker gre kar po svoje... skratka totalno razočaranje!

ful težko ga je vodit, rabiš obe roki pa še kr dost moči, še posebi ko se odloči it posvoje... toplo odsvetujem nakup!




mihjan -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (3.2.2015 18:43:04)

Pozdravljeni,

zanima me kje bi lahko kupila nove gume za omenjeni voziček?




Marčevka2010 -> RE: CAM CORTINA EVOLUTION (4.2.2015 8:22:29)

Vprašaj v trgovino kjer se ga kupi, npr. Babycenter ali pa kakšen servis.




Stran: [1]