Pag -Ptočnica (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu



Sporočilo


user -> Pag -Ptočnica (7.7.2008 14:51:58)

Punce a je katera že bila v Potočnicah.Mi gremo letos ,a je res trgovina oddaljena 10 km.




anetka -> RE: Pag -Ptočnica (7.7.2008 15:44:34)

Nismo še bili tam, ampak če pogledaš tole stran, piše da je trgovina 200m.




tina104 -> RE: Pag -Ptočnica (8.7.2008 12:53:23)

Trgovina v Potočnici je letos odprta, tako da ni treba se za vsako malenkost vozit v Novaljo (10 km je mišljeno trgovine v Novalji). Je pa mala trgovinica, je kar založena glede na velikost, sadje je bilo bolj slabo in zelenjava tudi. Ravno večraj sem se vrnila od tam, tako da je to preverjeno.




user -> RE: Pag -Ptočnica (8.7.2008 17:35:37)

tina104 prosim daj napiši malo kako je tam a se sploh kaj dogaja,kakšne so plaže upam da ni prevelike gužve.




tina104 -> RE: Pag -Ptočnica (10.7.2008 10:04:25)

Jaz sem bila v bistvu v sodednjem kraju - Varsan, ampak ta kraj nima trgovine in nobene gostilne, zato smo šli pač v trgovino v Potočnico. Jaz v Potočnici poznam samo tisti del plaže, ki gleda v smer Varsana, ker smo plavali preko. Plaža je delno kamnita, delno betonska in delno mivka in mali kamenčki. Tam ko so ti mali kamenčki od zunaj, je potem notri mivka in je ful fajn po tistih tleh hodit, ampak zunaj vode pa ta del ni ravno nekak urejen. Na plaži so še neki stari čolni ...
Drugače je to bolj umirjen kraj, poleg trgovine je še neka gostilna, pa mislim, da je tam en majhen hotel, ki ima bazene in restavracijo, drugače mislim, da so sami apartmaji in se ne dogaja kaj veliko. Večina apartmajev je zelo blizu plaže. Če želiš miren dopust, mislim, da je to v redu destinacija, če pa želiš zabavo, pa ni najbolj primerno oz. se boš morala zapeljat vNovaljo. Gneče zdaj ni bilo, je pa bilo več ljudi kot npr. pet let nazaj, ko sem bila tudi tam.  Voda je pa bila prejšnji teden ekstra topla.




Stran: [1]