žeja (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


BarbaraE -> žeja (11.7.2008 8:09:56)

Zadnje čase imam nek čuden problem. Non stop sem žejna. Pa še ves čas čuden občutek v ustih. In ni povezano s tem poletnim vremenom. Ta problem je prisoten kakšen teden, poletje pa že nekaj časa traja. Je kar malo zoprno, ker mi rata tudi kar slabo, če takoj ne popijem česa. Sploh pa ne vem niti, kaj naj še pijem, da potešim žejo. Drugače pijem vodo ali pa vodo z okusom.

A se kateri, kaj sanja, a je to le slučajno ali pa je to kakšen simptom za kaj drugega? Moja zdravnica je drugače na LD, sicer bi kar njo poklicala in jo vprašala.

Hvala vam za odgovore.




maja1488 -> RE: žeja (11.7.2008 8:41:20)

Pri otrocih to pomeni, da imajo povišan sladkor. Najbrž je pri odraslih isto. Jaz bi poklicala na urgenco pa vprašala. Ker če je to, ni dobro da piješ vodo z okusom, ker ji je dodan sladkor.




sazi -> RE: žeja (11.7.2008 12:12:38)

Jaz sem tudi grozno žejna zadnje čase in pijem izključno in samo navadno vodo - z okuso je ne maram. Sem si pa pred kratikim dala preveriti skladkor in je zelo v redu, tako da to ni razlog.




BarbaraE -> RE: žeja (11.7.2008 12:41:35)

Hvala vama za odgovore. Bom videla, kako se bo razpletlo. Upam, da je to zgolj slučaj. Mi gre pa kar malo na živce, ker vode pa res nimam non stop pri sebi in že kar razmišljam, da bi si dala kakšen nahbrtnik z vodo narest pa slamico speljano v usta. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]




Stran: [1]