|
itata -> RE: Februarski sončki - 4. del (5.8.2008 15:42:38)
|
sem čist zamorjena. moj teži non stop že 2 dni, ker so se mu plani pokril kar se varovanja tamale tiče in bohinj. pa bomo šli zarad tega en dan kasnej gor v čet zjutri pa še s sabo jo bo vzel - kar je po mojem vse ok in urejeno... ne on zdej teži, ker se bo moral en dan vozit gor in dol, ker ne bo prespala in da sem rezervirala to sam, da ne bo šel v službo in da bomo skupi pa da nisem pomislila kako je on zmenjen (k mi model sploh povedal ni, da je rekel, da ima ta teden cel teden čas...). mah je zoprn sto na uro. verjetno sem tud jaz kriva, da se zdej vsak dan zarad tamale sekira kao... ampak k pa njemu ne paše (beri službena žurka in je bil v sob podrt) je blo pa ok k se cel vikend ni nič zmenil za jo imet... pa prejšnji teden k je imel ful za delat je blo tud ok k se nista nič vidla. k pa jaz klinčev bohinj za bedne 3 dni rezerviram in se slučajno pokrije z njegovimi ne plani, ampak prošnjo kdaj naj tamalo merka je pa seveda vse narobe... sej ne vem a bi se človek zjokal al skušal razumet, da deci so pač taki bedni organizatorji, da vse zbluzijo in so pol vsi nervozni al bi ga človek poslal nekam, ker si je pač sam kriv za vse... mi je totalno ves veselje pokvaril, da bi sploh kam šla... tud če sem doma. se bova midva s tamalim mela čist dobr. nej pa on okol skače kokr če. štos je pa sploh v tem k je rekel da bo ta teden delal pon in tor pol bo pa frej. pa še rekla sem mu preden sem rezervirala, da bom rezervirala bohinj za 3 dni pa je rekel ok - no zdej je pa vse narobe... nej gre nekam vse skupi res.
|
|
|
|