velika potreba (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> velika potreba (21.7.2008 22:14:09)

Pozdravljene
Zadnjih nekaj dni se mi dogaja, da zelo težko opravljam veliko potrebo....ne gre za zapeko....

Se mi je pa danes zgodilo, da sem se zgleda nekoliko strgala, saj sem zaznala kapljico krvi...
Se je kateri že to zgodilo??? V ponedeljek imam kontrolo pri G...

benika -> RE: velika potreba (21.7.2008 22:28:30)

Verjetno si staknila hemoroide. V lekarni si kupi kremo proti tej nadlogi.

Anonimen -> RE: velika potreba (22.7.2008 10:29:38)

Lahko, da si si samo popraskala anusno odprtino zaradi trdega blata. Veliko moraš piti, poskusi na tešče, topel donat, ali en dan prej namočene suhe slive zjutraj pa to popij in slive pojej, laneno seme prav tako en dan prej namočeno, vendar je potrebno potem veliko vode oz. tekočine popiti.
Obstaja tudi mešanica različnih trav po imenu BIOKOR, ki ga po vsej verjetnosti lahko dobiš v trgovinah s čaji in zdravo prehrano.

Prebava je v nosečnosti zelo pomembna, ker kasneje ko je plod večji se prebava še upočasni, daj plod pritiska na črevesje.

julika -> RE: velika potreba (22.7.2008 10:32:26)

se mi je dogajalo to.pa niso bli hemeroidi.enostavno zaprstost.od napenjanja na wc-ju ti je verjetno kakšna mala žilica poknila. meni je pomagal donat.vsak dan kozarec pa je blo v redu.konec 4. meseca se je umirilo.

Netopirčy81 -> RE: velika potreba (22.7.2008 11:54:48)

IZVIRNO SPOROČILO: julika

se mi je dogajalo to.pa niso bli hemeroidi.enostavno zaprstost.od napenjanja na wc-ju ti je verjetno kakšna mala žilica poknila. meni je pomagal donat.vsak dan kozarec pa je blo v redu.

Se podpišem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

zanositev -> RE: velika potreba (22.7.2008 12:17:53)

Tudi gibanje pomaga. Pa uravnovešena prehrana, pa veliko tekočine.

Stran: [1]