pf -> RE: September 2008, 3. del (12.8.2008 13:13:30)
|
Evo me nazaj iz pregleda. Pri nas se je tudi začelo pripravljati, tako da je tudi meni rekla G, da se pripravlja orenk na porod že vse skupaj. Ni pa nič hotela časovno komentirati, ko sem vprašala a misli, da bo prej. Je rekla, da lahko pričakujem vsak dan, da pa je težko reči oz. predvidevati kdaj. Zaželela mi je vso srečo pri porodu, pa da jo naj pokličem če bom imela kako vprašanje glede dojenja, čišče, kakih bolečin močnih kasneje itd., ker gre na dopust, tako da imam 25.8. pregled pri njeni zamenjavi. Ne pomeni pa to, da bo že danes, ali jutri, čeprav je tudi lahko. Je pa naša babika zrasla in ima 3100 g, obseg glavice pa 33 cm. Kak se je že veselim. Vidim, da ste tudi ostale dobro opravile na pregledih. Superca. Zdajle, ko sedim pri računalniku me tak brca, da je joj. Imam nosečniške kaubojke oblečene in me spodaj malenkost tiščijo, pod tistim trakom nosečniškim in je finta, da stalno ko imam oblečene zadnji mesec in se vsedem bavceku zavore popustijo. Po moje jo tišči ali kaj, prav tišči ven. Grem hitro dat hlače dol, da lahko spančka naprej.
|
|
|
|