pf -> RE: September 2008, 3. del (19.8.2008 9:04:40)
|
Dobro jutro babike. Saraya ja osebje je ful prijazno v ptujski porodnišnici. Ful se pohecajo tudi in je bolj sproščeno ozračje. Jaz sem iz Slov. Bistrice, tako da v bistvu imam do Maribora bliže, ampak nekako sem se odločila za Ptuj in bom tja tudi šla. Zoe danes mi je že malo bolje. Hvala. Amor real ti si se pa včeraj potem orenk načakala na CTG-ju. Mi je pa ful všeč postojnska porodnišnica in če ne bi bila tako daleč doma bi z največjim veseljem tam rodila. Sem že bila štirikrat tam na nekem pregledu in tudi slišala sem pohvale. Je pa moja sodelavka v službi šla iz Maribora roditi v Postojno. Ko je dobila popadke, jo je njen nabasal v avto in sta krenla na pot. In je rekla, da ko bo spet noseča bo naredila isto. Samo potem sem pa študirala, saj tudi tiste babnice, ki so šle v Feldbach v Avstrijo, saj tisto je tudi daleč, pa glih tak prispejo. Ta Feldbach je pa sedaj čisto potihnil, ko je treba plačevati. Če bi pa bilo še zastonj bi pa drle ženske spet v Avstrijo. No pa pustimo to, o tem imam pač svoje mnenje. Emi čestitke za malo Ines, vse dobro in veliko cartanja.
|
|
|
|