pf -> RE: September 2008, 3. del (5.8.2008 16:45:25)
|
Pozdravljene. Vidim, da ste bile pridne vsaka po svoje. Tejchy čestitke za rojstni dan. Ti gibi se nekak zapisujejo od 36. tedna dalje, zato še verjetno nisi dobila tiste tabele. Jaz sem na nizkem štartu za 37. teden in sem tudi komaj danes dobila tabelo. Amor real glede te tabele za štetje plodovnih gibov je bilo meni danes rečeno, da se mora obvezno nositi zraven na CTG. Gold fish vprašala sem za jetrne teste in je rekla G, da so obvezni. Meni so jih naredili prejšnji teden, samo je bil nek drug izraz napisan na napotnici in nisem vedela, da je to to. Danes, ko pa je imela rezultate testiranj tam in ko sem jo vprašala mi je pokazala in razložila. Ja tak, da je obvezno to, samo da so verjetno različni izrazi za ta pregled. Drugače pa je naša bebica na isti teži kot pred dvema tednoma in sicer 2700 gramov. Sem kar vesela, da je tako. Mi je pa rekla, da lahko pričakujem nekje do 800 gramov še povišanja teže maksimalno. Drugače je z glavico že v tistem obročku, plodovnice imamo dovolj, tak da se ji lepo godi. V glavnem imam v petek CTG, drug torek spet pregled (12.8.), pol spet CTG med 18. in 22. 8. in spet pregled. Seveda, če nas ne bo kaj prehitelo.
|
|
|
|