pf -> RE: September 2008, 3. del (9.8.2008 7:26:25)
|
Dobro jutro babike. Coko superca, da se ti je uredilo. Zdaj pa le pridno počivaj. Tasha upam, da bodo izvidi boljši v ponedeljek, če ne se pa drži. Ja ne vem, če je to čep - roza izcedek. V bistvu ni bilo kake sluzi, ali česa podobnega, samo mokre hlačke, obarvano pa je bilo roza. V bistvu nekega vnetja verjetno nimam, če so mi dva dni nazaj pregledali urin in je bil b.p., ali pač. Bom malo namazala z Vitagyn C in bom videla tekom dneva. Sedaj ponoči ni bilo več nič. A ve katera drugače kako izgleda, če se čep odlušči? Bubi meni se tudi zdi stojalo za banjico neuporabno, saj sredi prostora jo ne bom kopala. Jaz jo bom kar na mizi v kuhinji verjetno, no ne vem še, ali pa na previjalni, če podlogo dol vzamem jo tudi komot tam. Samo pa že komaj čakam, da jo pocartam, ne morem vam opisati. Mi je pa fajn, da čim manj hodim po porodnišnici. No hvala bogu je vse vredu, drugače bi jaz tudi šla, da ne bi katera mislila, da sem brezbrižna. Doma ne razmišljam o porodu, tam pa imam skozi akcijo v glavi.
|
|
|
|