Kako si naj izboljšam natančnost ? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost



Sporočilo


Anonimen -> Kako si naj izboljšam natančnost ? (26.7.2008 10:21:18)

 V sebi vem, da mi ta zgleda lastnost povzroča težave. Pred bolj obsežnim in natančnim podanim nalogam kar "zmrznam".

Zelo me jezi to. Imam zahtevno službo, ki zahteva natančno delo. Zgodi se mi, da odlagam stvari, ker se ne morem osredotočit skoncentrirano na nalogo. Zadeva se odlaga, vleče in seveda to ni prav.

Vem, da je to moja Hiba! Kako se je naj rešim? Zelo me moti in nervira.

Vsem hvala za nasvete.

Se opravičujem za objavo, lahko me premestite, a moja želja je po A.

Bi pa morda bilo res vredno razmisliti o možnosti uporabe foruma z tako službeno tematiko, da se omogoči dostop Anonimnosti. Verjetno še komu v pomoč.




Bety upa -> RE: Kako si naj izboljšam natančnost ? (26.7.2008 10:49:20)

Kakšno zvezo to ima s spolnostjo???!??!?!?!?!??!?!?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




kjava -> RE: Kako si naj izboljšam natančnost ? (26.7.2008 11:52:28)

Saj pravi, da hoče biti anonimen.




ronja -> RE: Kako si naj izboljšam natančnost ? (26.7.2008 12:07:08)

Ne vem, če je pri tebi problem natančnost - se mi zdi, da bolj discipliniranost. Tu ti ne znam pomagat, ker imam sama iste probleme - ampak jaz pač najboljše delam, ko mi teče voda v grlo in na koncu je vedno vse pravočasno narejeno. Tak da se ne sekiram več. Konec koncev vedno naredim je po navadi dovolj dobro, sem pač bolj kampanijsko dete, kaj čem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Se mi zdi, da obstajata dva tipa ljudi: disciplinirani, ki vsak dan skoncentrirano delajo toliko in toliko ur, imajo vedno vse do roka narejeno, še rajši že prej, delajo počasi in natančno, ampak se sesujejo pod pritiskom in takrat niso sposobni nič, rabijo svojo količino spanja,... in kampanijci, ki sicer lahko delajo vsak dan, ampak vprašanje kako skoncentrirano, ko gre pa za nohte, pa stisnejo in se ne zrušijo pod pritiskom in lahko delajo po par dni skupaj brez odmora, če je treba, da končajo.

Nič od tega ni narobe, če je na koncu delo opravljeno. Čeprav se jaz tudi trudim sebe disciplinirat - ampak kaj, ko me pa zanima toooooliko stvari...




Anonimen -> RE: Kako si naj izboljšam natančnost ? (27.7.2008 15:02:44)

Jz mislim, da je bolj kot v discipliniranosti težava v pomanjkanju oz. moteni koncentraciji. 




Stran: [1]