drugačna M in antibiotik (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana



Sporočilo


soncek_25 -> drugačna M in antibiotik (1.8.2008 8:25:12)

Dobro jutro!
Upam, da ne boste mislile, da sem čudna, ali karkoli...rabim samo nasvet, oziroma, če ima katera kakšne podobne izkušnje[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Problem sem malo opisala že v drugi temi, ampak bom vseeno ponovila.
V torek bi morala dobiti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] , vendar je ni bilo (vedno točna na isti dan), oziroma imam od srede do danes samo rozast izcedek in kakšno kapljico krvi, večinoma samo na papirju. Poleg tega sem v torek začela jemati amoksiklav (vnetje mehurja)...mogoče zaradi tega ni močna [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] kot ponavadi in je samo izcedek. Danes sem sicer naredila test in je negativen. Ne vem, mogoče je vse to res posledica prevelike želje po otroku, ali pa mogoče obstaja še kaj upanja. Zanima me, če ima katera kakšno podobno izkušnjo in kako se je na koncu izšlo. Drugače res dvomim, da bi bila kljub negativnemu testu in izcedkom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] , ampak saj veste...

Hvala vsem za odgovore in pomoč.




Shuka -> RE: rabim nasvet (1.8.2008 8:28:48)

Ja, to bo po vsej verjetnosti zaradi zdravila ker, sama sem krvavela po ss in ker sem imela vnetje maternice so mi predpisali Amoksiklav in sem po 1 dnevu nehala krvaveti, tako da je zelo možno, da tudi tvoja M. ne pride zaradi zdravila do izraza.

To je moje mnenje in izkušnja.






soncek_25 -> RE: rabim nasvet (5.8.2008 10:47:01)

Jutro!
Spet jaz...Ne vem več, kaj naj si mislim, pa tudi podobne izkušnje nisem zasledila pri nobeni. V glavnem, menstruacije ni bilo (sedaj je že 1 teden od dneva k bi se mogla prikazat), oziroma je bil tisti roza izcedek , kar sem že prej opisala. Včeraj sem kar tako naredila test z BC in je pokazal kar lepo vidno črtico in potem danes zjutraj ponovim in spet ni bilo nič...sedaj pa res ne vem kaj naj si mislim in kako je to mogoče. Najprej lepo vidna črtica, čez 1 dan spet nič (in isti test). Je to mogoče? Verjetno to pomeni, da nisem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image], ker v nasprotnem primeru bi bil test skoz pozitiven.
Hvala.




Stran: [1]