RE: Služba in nosečnost - kaj narediti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


NaTaŠa* -> RE: Služba in nosečnost - kaj narediti (7.8.2008 11:19:52)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


No, sicer pa vsak po svoje. Se mi pa zdi, da, če zaposluješ ženske od 25 -35 let, je zelo velika verjetnost, da bojo enkrat zanosile. Pa kaj pol, sej niso edine. Porodniška mine in gremo dalje. Normalni delodajalci to razumejo in sprejmejo kot nekaj normalnega.

Se podpišem pod tole. Vsak normalen človek ve da ženske v določenih leti načrtujejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Zato mislim, da bi mogli biti pripravljeni na to.


IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Se mi pa zdi, da je lahko delodajalec bolj zadovoljen z iskreno sodelavko kot pa z eno, ki bi mutila in povedala kasneje in imaš tako boljše šanse, da te obdrži... NImam pojma, kako bo reagiral, ampak mene je bilo tudi malo strah, pa je bil šef čisto navdušen, da je zdaj čas, da mamo otroke in super, da bosta tako blizu skup! Malo v spodbudo, včasih naletiš na dober dan ali pa se šefe spomni, da je mel on tudi otroke...

Pod tole se pa definitivno podpišem. Mislim da je bolje biti iskren kot pa skrivat. Skrivati pa tudi ne moreš v nedogled.



Tudi sama sem bila v situacij da sem imela pogodbo za določen čas, pol sem izvedela da sem noseča. Povedala sem gl. sestri (šefici), bila je vesela zame in pa za mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]. Je biu pa pr ns problrm ker delam oz.sem delala v zdravstu da tega dela ne morem opravljati. Že zaradi sebe in pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], delo je težko in pa cel kup infekcij.
Tako da sem imela pogodbo do konca sept. in pol je bilo vsega konec.

Tako da mislim da počakaj do 1.pregleda da se prepričaš da je vse OK in pol povej.



LP




NaTaŠa* -> RE: Služba in nosečnost - kaj narediti (7.8.2008 11:21:45)

IZVIRNO SPOROČILO: avšika

Povedati moš morala v vsakem primeru, upam da zaradi tega ne boš izgubila sklužbe. Vedi da je otrok na prvem mestu, službo boš že našla v primeru, da se ne bi tu izteklo kot bi si želela.

Želim ti najboljše.


Se podpišem pod tole. Želim ti velik sreče.

pa-pa




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]