bela vrtnica -> RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del (5.12.2008 13:38:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: teta beta babyvac - si ne znam predstavljat, da bi to uporabljala. Brrrr, me kar strese. Prisegam na staromodno fiziološko in obračanje otroka. Kaj češ, nisem jaz za tako. potem, ko sem videla you tube predstavitev me je kr minilo. Sem mislila, da je ročni, ne pa s sesalcem...bljak... zdej pa gledam v e-trgovini na BC in Piki in majo dva modela - ročna... A ma ktera od vas, kateri respiraTOR IN KATERO TEKOČINO KUPITI? Jaz sem tudi bila najprej skeptična glede babyvaca in sem se odločila za aspirator na baterije. Sem ga v BC kupila (in dala za njega 40 eur), pa sem bila tako razočarana, da mi je še zdaj žal, da sem ga kupila. Sem ga nesla nazaj, ampak denarja ne vračajo, pa mi ga je zamenjala za drugega. No, ni bilo nobene razlike. Sploh ni kaj veliko ven povlekel, kjub temu da je Zari iz nosa ful teklo. Pol pa sem se le odloči in naročila tega pri baby negi (zelo podoben baby vacu, samo da je drug proizvajalec in malenskost lažje se umije), pa sem zelo navdušena nad njim. Nos tako dobro očisti. Najprej dam malo fiziološke, potem pa ven posesamo. Mogoče se res grozno sliši, sam kot ti je otrok bolan in vidiš, da ne morem dihati narediš vse samo, da je bolje. Najprej je Zari bilo grozno, ko pa je ugotovila, da potem lažje diha se je kar sprijaznila. Pa imam samo 7 mesecev.
|
|
|
|