sonchek -> RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del (7.10.2008 14:50:36)
|
evo še mal pa se dobimo...ampak tale ideja mi je tako všeč, da sem rekla da jo bom delila z vami... Ena RR-jevka, moja dobra kolegica (na RR-ju Tinaaja) je napisala med marčevkami Ma jaz ze nekaj casa razmisljam o necem ... konec leta se bliza in cas obdarovanj.. in nekateri nimajo, si ne morejo privoscit,.. karkoli ... skratka, razmisljam, ce bi bile ve punce za, da ne vem, zberemo morda kak €, kaksno igraco, oblekco in najdemo tiste, ki bi jim to polepsalo praznike npr ce bi vsak mesec (oct, nov, dec) 10 punc dalo 5 € je to 150€... ce bi 10 punc prispevalo 10 igrac... ce bi ... no, ce bi bila katera za, naj pove al pa ce se zbere tisto, kar nasi otrocki ne uporabljajo - seveda delujoce, neunicene zadeve no samo ideja... No ideja se mi zdi odlična, zato sem jo vprašala, če lahko to njeno idejo napišem tudi med "moje" novembrke in je bila takoj za to... Če se vam zdi to kokr kol ok...mal pokomentirajte...da vidim...sicer pa če eno več pridobim je to že zmaga..a ne? no še malo pa se vidimo...papa
|
|
|
|