scubadiver -> RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del (24.8.2008 21:34:26)
|
Ojla čveke, kako ste preživele krasno nedeljo? Mi smo se potepali po Gorenjskem - pri sorodnikih od mojega . Je blo ful luštno, pa še dan je bil res krasen. Mislim, da je bil danes sploh prvič odkar hodimo z Lano k njim sonček. Ponavadi je bil vedno dež, tko da se že prav hecajo da bom misliila da na gorenjskem vedno dežuje. Po kosilu smo bili zunaj, Lana na dekci, mi pa okoli nje in je bila seveda spet prva zvezda ,. Me vedno znova šokira kolko ima ta otrok energije. Če bi se jest tolk vrtela, posedala, probavala plazit, se postavljala na noge, bi padla dol sigurno prej kot ona. Ob šestih popoldne je zaspala za pol ure v vozičku, pa na poti tja je spala 20 minut, to pa je blo tudi vse. No sedaj pančka že od pol devetih. Se je pa vozila danes prvič v avtosedežku. Na poti tja je malo zmedeno gledala okoli, po petih minutah pa je že spala. ko smo se vozili nazaj pa je bila zbujena ves čas in je ful opazovala okolico. IZVIRNO SPOROČILO: mklks danes sem vidla, da je v baby centru avtosedež prioriXP, ki smo ga mi kupili pred slabimi tremi tedni, v akciji - pa kaj čmo:) joj to pa verjamem da si slabe volje. Sam kaj češ, brez veze se sekirat Jaz se ne morem odločiti a bomo rabili še en sedežek al ne. Tega smo si zdej sposodili od brata, sam ne vem, po mojem bomo rabili sedežek tudi v drugem avtu. Nicolina sem vesela da je Tin vsaj malo bolje. Upam, da ob kmalu čist ok. In seveda bom vse povabila na kavico ko se preselimo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: levčica A to pomen da je v pondelk srečanje v Domžalah, k vas bo neki pršlo po copatke?!?! Jaz sem takoj za . Kje pa je sploh Deichmann v Domžalah? V Mercatorju? IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Scubadiver - kje si pa tega snela Ukrada sem ga enemu prijatelju ki ga ima za prikazno sliko na Facebooku pa sploh ni potapljač. Se mi je zdelo da bo k men bolj pasal
|
|
|
|