kanarka -> RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del (30.8.2008 19:55:47)
|
Sonchek, jaz carino vedno poimenujem "custom duty". Mama11 [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], kaj naj rečem...naša carica bi ti zdejle zaploskala, ko bi rekla BRAVOOO! Mi morš zaupat, kako lahko citiraš vse ostale poste? Jaz lahko original samo zadnjega, ostali mi pa ne grejo. Sej jst bi jim tut rekla, da kri vzamejo iz prstka, ampak so morali nafilati 4 epruvete in to iz prstka ne gre. Mi tut merimo temepraturo z digitalcem. Mi je najlažje. Sam ne vem firme. Sem pa prav slabe volje. Qrc pa taka porodniška in bolniška. Sicer Sara nima več vročine, ampak še vedno kašlja in rumena sluz ji gre iz nosa. Ampak ker smo pač privat in si folk lahko naprdne kadarkoli, da ne more prit delat, sva midve tiste, ki morva vskakovat (hmm, slovenščina) in pol jo na pol bolano vlačim okoli, sem nervozna in j***š tak posel. Sej ne vem na koga se naj jezim. Najbolj na sebe, da pač ne izbiramo pravih biznisev in očitno ljudi. Nikoli več ne želim v posel, kjer imam opravka s folkom. Pol smo pa "privatniki" ta hujše barabe. In bolj si fer, bolj naje**š. Bolj zaj***š, manj problemov imaš. Sej sem že ful vulgarna od jeze. Mi je pred leti en privatnik reku...al si je**n ali je**š. Pa sto faksov psihologije ti pri tem nič ne pomaga. Vsa ta statistika je samo statistika pod določenimi pogoji. Vedno pa kakšen pogoj manjka in se teorija vedno lahko zruši. Ah, mal sem zakašljala. Sej vemo, da pomaga. V glavnem, sem priletela domov, da buba odspi in potem šibava v nabavo in ponovno domov, ker bo večer.
|
|
|
|