mama11 -> RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del (15.9.2008 22:34:16)
|
Aja, da ne pozabim, Ajtak, pripopaj nam prosim še en zobek, danes zjutraj sem videla, da je zunaj še zadnja dvojka. Če sem prav videla, pa ven rineta že obe trojki. Žabice - ful se je razvnela razprava [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. Zakaj jih prakticiramo - ker je imela že poleti pogosto dolge hlače, ker se pač plazi po tleh, pri nas pa nikjer ni tepihov ipd, ampak parket. Če je meni hladno na njem sedet, tudi njej ni prijetno. Ker se plazi po trebuhu sem ji iz istega razloga poleg bodija pogosto (če je bilo okoli 25 stopinj) za igro na tleh oblekla še majčko s kratkimi rokavi. Žabice so čisto fina pogruntavščina, zdaj jih za ven kombiniram s tanjšimi hlačami, ko bo še 10 stopinj hladneje, bodo hlače iz flisa ali kombinezon... ko bo pa še 10 stopinj manj, bo pa v vozičku še pod dekico ali v zimski vreči. So pa primerjave tukaj brezvezne, ker so otroci pač različni, kot smo si različni odrasli. Moj ima doma še vedno kratke rokave, mene pa v trenerki z dolgimi rokavi še pomrazi.
|
|
|
|