RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


simin -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (23.10.2008 9:09:13)

mi uporabljamo Pamperske ali pa od Muellerja, z obojimi smo zadovoljni, tako da drugih niti ne sprobamo!




metodas -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (4.12.2008 23:33:23)

Sem prestopila iz Lidlovih na Hoferjeve in moram rečt, da so boljše! Na otip so podobne Pamperskam in zelo so vpojne! Do zdaj ni še nič šlo čez rob! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




gruffalo -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 13:17:07)

Mi smo pa tudi pri 3. najbolj zadovoljni z DM plenicami. Občasno kombiniramo s Pampers, ki so tako-tako. Pri teh zdaj se nam ful trgajo krilca za zapet.
Pa še nekaj: a je katera že našla plenice, ki ne bi imele teh pr****tih "pikic" al kako nej temu rečem. Jaz občasno doživljam živčne zlome, ko praskam tiste bodeče kroglice ven. To so po moje te vpojne kroglice, ki nekako zajadrajo tja, kjer jih ne bi smelo bit. Meni se prav smili otrok, da bi ga to ves čas ribalo in praskalo po nežni koži trebuščka ali hrbta. In mislim, da sem probala skoraj vse možne plenice, pa so vse imele to sr**je!




zmajaz -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 13:22:59)

Kakih pikic? A od gela, ki je v plenicah? Jaz sem to opazila samo pri Lionstar. Pri DM-ovih Babylove še nikoli. Ali misliš kaj drugega?




gruffalo -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 18:18:00)

Ja, pikice od gela, ki znajo bit nesramno ostre. Pa tudi pri DMovih se jih najde, ampak občutno manj kot pri drugih.




zmajaz -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 18:30:18)

No - jaz sem na začetku sprobavala razne plenice, ampak ko sem enkrat probala Babylove, nisem več kupovala drugih. Za one prve se ne spomnim več - lahko da je res kdaj bilo kaj malega, zdaj pa že dooolgo kupujem ta dvojna pakiranja v škatli, v katerih so kvalitetnejše plenice (mehkejše in tanjše) pa moram rečti, da še niti 1x samkrat nisem opazila, da bi prišle te pikice gela ven - tudi čez noč, ko je 12 ur v plenici in je res zjutraj zelo zelo polulana, ne. Pri Lionstar - imela sem samo 1 paket, ki sem ga dobila za darilo, pa je bilo teh pikic ogrooomno.




gruffalo -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 18:44:57)

Mmmm, mislim, da ne govoriva o istih pikicah. Jaz mislim na tiste, ki jih začutiš predno otroka zaviješ in sicer na notranji strani  plenice pod slikico oz. ježkom in na hrbtu. Če s prstom potegneš po tem, čutiš ostro bunko, ki se jo da z nohti spraskat ven. Samo potem imaš nohte čist uničene...




tropical -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 22:07:47)

Jaz od 16 meseca starosti otroka uporabljam samo plenice Lumpi. Zakon so!




zmajaz -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (5.12.2008 22:33:42)

IZVIRNO SPOROČILO: gruffalo
Mmmm, mislim, da ne govoriva o istih pikicah. Jaz mislim na tiste, ki jih začutiš predno otroka zaviješ in sicer na notranji strani  plenice pod slikico oz. ježkom in na hrbtu. Če s prstom potegneš po tem, čutiš ostro bunko, ki se jo da z nohti spraskat ven. Samo potem imaš nohte čist uničene...


Aha - ne nisva govorili o istih pikicah. Jaz sem mislila tiste pikice gela, ki so pri pleničkah Lionstar prišle ven in so bile potem na koži [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] in jih je blo treba brisat dol. Tehle pikic, o katerih govoriš, pa do zdaj v 11 mesecih sploh opazila nisem - šele zdaj, ko si mi povedala, kaj in kje naj iščem, sem jih res otipala. Kaj pa vem - misliš, da to res moti dojenčka? Moraš kar fajn pritisnit, da začutiš. Do zdaj nisem opazila, da bi imela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kake odrgnine ali kaj rdeče kje od tega - včasih ima edino mal rdeče po stegnih od tiste gumice na plenički, to je pa tudi vse.




babyboooom -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (6.12.2008 11:44:18)

pamperske so zakon, zdej smo že na 3 in jih ne zamenjam za nič na svetu. Kupujem nemške v mullerju. enkrat sm kupla, k je mela še 2, mullerjeve plenice pa je bla trda že k sm jo gor dajala, k sm jo pa dol dala (pa ne po stotih urah-ampak po cca 3 urah) je bla pa k opeka. Pa debela je tud k svinja. NIKOLI VEČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




lilija* -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (15.12.2008 23:13:33)

Do sedaj smo uporabljali navadne Pampers, sedaj pa sem za hec probala Mullerjeve št. 3, pa ne vidim nobene razlike (razen v ceni:-) Tudi za ponoči so se super obnesle!




darkside -> RE: test plenic: Pampers,Huggies, Muller (1.5.2024 10:00:30)

Sedaj 15 let pozneje so še vedno razlike med poljskimi in nemškimi pamperskami?




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 4 [5]