bt08 -> RE: Poroka 2008 3.del (25.8.2008 15:38:04)
|
Še to povem kaj sem včerej nardila tastu.Pač skuhala sem kosilo za moje in moževe starše.Pač da ni vsak dan meso in ne vem kaj,sva spekla ribe,preden smo naredl sva prašala če bo ok,so se vsi strinjal.Pol pa ob 14 je blo napovedano kosilo,pa tast prbije da on pa že ne bo jedel rib,da naj zanj dam meso ven in mu ga spečem.Pa ga nisme,sem mu rekla da če mu pa ribe ne dišijo,da je njegov problem,da posebej pa ne bom kuhala,da mu lahko dam ribo al pa nič.Pa je jedu solato pa krompir,ker tud ribe nisem spekla mapak sva jo dala v zmrzovalnik. Pač mami od mojga mu pol vse k riti nos,če se gospod naprdne da pač to on ne bi jedu,pri men pa tega ni,če ti ni ok pa ne jest.Ne vem a je zameru,ampak men je vseeno. In zdaj se je Barbara začela po robu postavlat.Tud v službi.Ne bi radi vidl da mam drug teden dopust,ker pač bo en mogu delat namesto mene,sam jaz bom mela dopust,ker gre moj sinček prvič v vrtec in se bomo uvajali.In ne mislim ga vozit sem pa tja,ker bi mogla popoldan delat in sem si dopust vzela,pa še da bomo mal skupej.In se ne premaknem,če jim ni cool nej mi pa dajo knjižco!
|
|
|
|