Kako skuhati riž, da se lahko spasira oz.pretlači v kašico za polletnico?
piamaria -> RE: riž (12.8.2008 21:01:23)
Jaz sem kupovala riž brez glutena in dod. v DM so ga imeli, ali pa v trg. prvokakovostnega unclebens mislim da[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ja sem ga kuhala 10 min, potem sem s paličnim spasirala in dodala kuhan korenček + becel 1 žličko. Aja solila nisem.
mama11 -> RE: riž (12.8.2008 21:42:57)
Kupi tistega za mlečni riž, ki se razkuha, potem ga lahko samo še malo pretlačiš z vilico, pa bo.
noe -> RE: riž (13.8.2008 6:20:57)
Jaz imam mercatorjevga, mi je super za rižote. Ko ga skuham, ga pustim še par minut v posodi pokritega. Naredi se tak fajni pacast, ki ga nato še s paličnim pretlačim. Aja, pa riž je ves brez glutena.