|
*Tiana* -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del (26.9.2008 19:56:41)
|
Čeeer! Jao punce kok ste pridne čveke, jest vas sploh ne dohajam. Naše nove mere s pregleda 23.9.: 7.250 g, 66 cm, 41 cm Če bo kera popravljala seznam, plis še naše podatke, Estrella mejbi? Drugače je pa P zelo pohvalila našga fanta. Je rekla da je zelo simetričen, hahaha... [sm=smiley36.gif]. Trenutno naš mali še spi, sem mu kr luč prižgala v spalnici, da bi se zbudil, pa mi ne rata glih. Upam da se kmalu odpočije, ker je dons čez cel dan bolj malo spal, vse skupaj tam okrog 40 min. Ampak zdejle pa že 1,5 ure. Pri nas je bila tud patronažna in sva se pogovarjale o uvajanju GH, že prej sem tudi sama veliko o tem prebrala, se posvetovala s P in se odločila, da začnemo, oz. sem včeraj začela. Star je 5 m in par dni. Najprej bova bolj spoznavala nove okuse in oblike hrane, potem pa počasi prešla na menjavo enega obroka (kosila). In to mislim delat reeeees počaaaasi. Prvi okus je korenček (sokec) in mu je full všeč. Sem kupila tud stekleni strgalnik in kr gre, čeprav sem bla na začetku kr mal skeptična. Gorenjke, jest se vam tudi pridružim v sredo v Qlandiji. No evo, pa mi je ratalo, zbudil se je. Zdej pa v akcijo, ČAO...
|
|
|
|