špelin@ -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del (1.10.2008 18:13:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ne pa vpričo nje govorit proti vzgojiteljicam, ker to ona dobro sliši in iskorosti sebi v prid....saj mogoče se motim, ne vem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Naj jasno in 1x za vselej povem, da sem karkoli pogojno negativnega o vzgojiteljicah (tu mislim izrecno in izključno samo na nezainteresiranost pri uveljavljanju avtoritete pri hranjenju in za pripombo o liniji najmanjšega odpora, povezani s hranjenjem - pri čemer mi je hijenca razsvetlila pojme, zakaj je v bistvu tako - da otrok ne smejo siliti s hrano) izrekla oz. napisala le tule. Mala pika dobro ve, da se meni tako vzgojiteljica in pomočnica vzgojiteljici zdita prijazni in fajn punci, zaupam jima, imata ogromno idej za razne igre in za animacijo otrok. Tudi krizo drugi teden smo hitro prebrodili ravno zato, ker sem ogromno energije vložila v to, da sem mali piki pomagala iti skozi novo izkušnjo na prijeten način, povedala sem ji, kje je vzgojiteljica doma, da je lahko skozi okno videla, ko je šla ona v službo in sva šli še midve, da je vzg. ne bo pogrešala ipd. Tako da se tule definitivno motiš!
|
|
|
|