jana81 -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del (25.8.2008 10:43:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: mya26 Catja: Do prednosečniške me loči še 4,5kg, do željene pa ene 30kg. Uf madonca (pa ne me narobe razumet), potem pa res nimam kaj za jamrat. Ko sem brala nekatere majčice, kako so že čisto na prednosečniških kilah, sem imela prav slabo vest, pa čeprav vem, da je nimam za kaj imet. Ker dokler dojim, ne hujšam. Sem pa že večkrat hotela vprašat, kakšne mere imate, pa si nisem upala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] Moje trenutne so 170cm in cca. 61 kg, vem da ni grozno, ampak dokler je vse mlahavo, mi gre še kako na živce. Pa saj bo še čas za to. joj Catja če bi bla jst teh mer, res ne bi več hujšala...prej telovadla da bi vse utrdila, če praviš da je mlahavo. Jst sem na 165 in imam 60 kg, do prednosečniške me loči še 5 kg, in ko to dosežem bom samo še vzdrževala kot prej. Hujšam sicer ne, ker me je strah da zgubim mleko,ampak počasi gre samo dol. Mya za tebe pa držim pesti da ti čimprej uspe. Najbolj pomemben faktor je tako volja. dobra si da se vzdržiš junk fooda, ker mene bi prej pobral preden bi mi to uspel.
|
|
|
|