|
barbaw -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del (23.9.2008 12:45:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Vidim, da sma midva z Vidkom največja zaspanca. Ve ste že s sprehoda, kavico ste že spile, se načvekale, ko midva komaj izpod odeje prilezeva. Danes sma vstala ob 10 uri. Jaz sem tako vesela, da je Videk zaspanec. Ampak sem ugotovila, da tako spi samo čez teden, ko sma sama. Ko pa je ati doma, pa ni več mira, ker ati včasih malo zasmrči in je Videk auf. Mama pa tak tiho spi, da Videk tudi aja. Saj se prej zbudi, ampak ker je mir in tišina nazaj zapanča. Ati pa se zbudi, pa kar vstane ali pa začne mamo jezit, potem si prižge radio v kuhinji, kuha kavo in razgraja, pa smo že ob 8 gor. To pa je zato, ker sta sama čez teden in je navajen drugega ritma. Vikend mu ga pa "zradira". Glede daril bi pa lahko napisali priročnik, da se ženskam za rojstni dan ne kupuje posode, kakršnikolih pripomočkov za čiščenje in v glavnem vse kar je v zvezi z gospodinjstvom. To je tako, kot če bi moškemu kupila za rojstni dan orodje z namigom, popravi že tistole luč tamle ali kaj podobnega. Danes pa lahko še jaz pojamram zaradi Maje. Ne vem ali so ti zobje ali kaj hudiča jo muči. Je odrena 100 na uro.
|
|
|
|