|
kodrana -> RE: Majski hroščki 2008 - 2.del (24.9.2008 17:46:08)
|
dan. joj, ste čvekaste. sploh en moram sledit. torej nekja bom pokomentirala.. upam,da mi uspe čim več. katy naša je imela tako obdobje, da ni kakala. pa sem ji dajala laktozo in ni nič pomagalo, razen napenjalo jo je še bolj. če si začela že dodajat gh, potem pazi pri tem. ne vem. daj ji čim več za pit. pa men se zdi, da pomaga Laceton. nekaj takega. proti krčem in proti zaprtju. naša je po novolacu bila kar dolgo zaprta. potem ok. zdaj smo pa itak menjali mleko, da vidim, če je zeleno zaradi novolaca. in res. blato je sedaj ok. naša sedaj kaka lepo rjavo in bolj tekoče. imamo nočne. ne vem, kaj je z našo Taro. ponoči se mi zbudi 3x in hoče jest. in poje nekje 350ml vse skup. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image] čedalje bolj lačna je. zdaj ej začela res veliko jest. tko da mi zihr dnevno poje 700ml. ali še več. ne vem. prej ej pa tako malo pojedla in se tako redila. zdaj je tud že tko velika. nekje 65cm in mogoče zato več rabi. glede krčkov, nisme več sigurna, da jih ima. mogoče je samo taka tečka. in se ponoči zvija v sanjah ali pa ker se je naveličala spat. ne vem. ker ko se zbudi, se smeje, brca.. Naty full sm vesela, da ni blo krčkov. da ste doma. in da bo vse ok. le tako naprej. je pa res, da so pravi revčki eni, ja. in smo lahko samo hvaležne, da so naši več ali manj zdravi. kaj vaš je imel krče samo ponoči ali tudi čez dan? kakšne znake je pa imel? kakal je normalno? namreč mene zanima, zarad naše Tare, k se neki zvija včasih ponoči.. jana glede tablete bi ti svetovala le lekadol. je pa res, da so ene v porodnišnici jemale, kljub dojenju, kar ketonal. čeprav jaz tega en bi prakticirala. ali pa vpraši na forumu kakega zdravnika. meni je moja patronažna rekla, da se bo probala enkrat kmalu oglasit. eš preden bi začela uvajat gh. začnem naj pa z zelenjvo. tak je bil njen nasvet. suzy prve tri mesece naj bi otrok pridobil nekje vsaj 450g na mesec. nekaj takega se mi zdi. potem pa manj. tako da po moje ni nič premalo pridobila. od moje kolegica mala je stara pol leta in je pridobila le dobra 2kg od rojstva. ona je pa res premalo pridobila. ampak noče več jest. pa je za enkrat zdrava.. glede tega, da ni hotla jest, se ne sekiraj. kakšen dan pride, da nočejo veliko pojest. sme ravno zdaj brala en članek, da dojenček bo popil, kolikor bo rabil. če kak dan ne bo hotel veliko jesti, ne bo umrl. tako da, če ni bolna, potem ni nič narobe. boš videla, jutri bo pojedla že več. naša sedaj spi že več kot eno uro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. ne vem, kaj jo je pičlo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. potem bo pa spet zvečer uzbuna. in ne bo hotla pančat. aurora lep gugalnik. uživajta v pasji šoli. jaz si vzamem čas zase ob petkih, ko grem an pevske vaje. v nedeljo imamo krst. sva šla v ponedeljek k našemu župniku in bo že kar v nedeljo krst. ej res fajni župnik. nič ne komplicira.. v soboto grem na birmo od sestrične. pa še trgatev bo pri nas. pester vikend me čaka.. moram it, gremo še mal na sprehod.. ker se je princeska zbudila. sigurno sme pol pozabila pokomentirat.. brez zamere..
|
|
|
|