bolečina v trebuščku (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


žetev -> bolečina v trebuščku (17.8.2008 21:48:21)

Našo štiriletnico ob vsakem zaužitju hrane začne črvičiti v trebuščku..takšno stanje traja že en teden...jutri gremo k zdravniku-je pa zelo neješča...ste imele podobno izkušnjo?

v naprej iskrena hvala!




klepetka -> RE: bolečina v trebuščku (17.8.2008 21:55:40)

pri nas je bilo tudi približno tako.Dobili smo sirup proti glistam in potem je bilo ok.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]




žetev -> RE: bolečina v trebuščku (17.8.2008 22:05:29)

Našo štiriletnico ob vsakem zaužitju hrane začne črvičiti v trebuščku..takšno stanje traja že en teden...jutri gremo k zdravniku-je pa zelo neješča...ste imele podobno izkušnjo?

v naprej iskrena hvala!


hvala, za odgovor, upam na gliste,.... ampak pri glistah pravijo, da imajo otroci apetit...




klepetka -> RE: bolečina v trebuščku (17.8.2008 22:46:02)

naš ni imel apetita,je bil zelo neješč, nikoli lačen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Je imel pa apetit potem po drugi dozi antiparazitnega sredstva[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image].




Lunc_a -> RE: bolečina v trebuščku (18.8.2008 0:05:59)

Verjetno bo vas napotila na gastro oddelek.priporočam tudi,da greste na pregled.
Če so gliste so še drugi znaki ;)




dana -> RE: bolečina v trebuščku (19.8.2008 9:05:15)

No da povem kako je bilo pri nas v juniju.

Star je 3 leta, jedel normalno, je pa kakih 14 dni parkrat na dan pojamral da ga boli trebušček. No te bolečine so se stopnjevale do tega, da se je en dan začel zvijati od bolečin. In takrat smo šli k zdravniku. Ker ni mogel nič ugotoviti, ga je poslal v KC, kjer so mu naredili klistir, ker naj bi se tok starim otrokom (zaradi zadrževanja blata) v črevesju nabirala "bobki". Naš ni nikdar zadrževal blata in tudi vsak dan je hodil na blato. No po tem posegu je bilo en dan dobro, potem spet bolečine in jok. Ker naš pediater ni delal, smo šli v drug ZD, kjer mu je druga pediatrinja predpisala sirup za gliste. Po tem sirupu je bilo vse OK.

Moram pa reči da nisem v blatu opazila nobene gliste, tudi kislega zadaha ni imel (kar naj bi imeli otroci z glistami), v glavnem nobenih znakov za gliste, samo bolečine v trebuhu.




žetev -> RE: bolečina v trebuščku (20.8.2008 12:15:25)

vrnili smo se iz bolnišnice, kjer so nam 3 xvzeli blato in kri vseh izvidov še ni, ampak verjetno je preveč mleka dnevno in premalo ostale hrane, tudi ultrazvok ni ničesar pokazal...dobili smo kapsule (ne znam prebrati naziva...) za pomoč pri poškodovani"" želočni sluznici..

lp




Stran: [1]