hrasta (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


Spark -> hrasta (18.8.2008 12:27:59)

Ta starejšo hčero je približno mesec nazaj pičil komar. Tamala je to spraskala in je nastala hrasta. Sedaj pa se ta hrasta ne zaceli, oz. ona tega ne pusti, saj vsako jutro ko se zbudi ali pa med spanjem, jo ponovno spraska. Mazala sem z bepanenom, pa z justovo tea tree, pa s šentjaževim oljem, pa flajšter sem gor dajala. Ampak ona to vse dol spraska. Včasih jo pusti kak dan pri miru, in malo preden se dokončno pozdravi jo ponovnbo spraska. Ampak, ona sedaj ne pusti da ji namažem, da ji dam gor flajšter. Govorila sem ji da bomo morali k zdravniku itd.
Skratka, ne vem več kaj naj naredim, da se ji ta hrastica zaceli. S čim bi jo namazala oz. kako naj jo prepričam, da to ne vleče dol.
Pa tudi ne vem, ali bi morala k zdravniku, ker to ima že mesec dni.




Gina -> RE: hrasta (18.8.2008 13:01:54)

POjma nimam, jaz in moji otroci smo enaki primerki, imamo vsaj trije od nas enak problem. Pa saj se bo slej ko prej zacelilo. Če pa te skrbi, pa lahko namažeš s katero antibiotično kremo, če jo imaš doma, npr. garamycin ali kaj takega, al pa pokriješ s flajštrom samo toliko, da ne spraska.




Mišni -> RE: hrasta (18.8.2008 13:06:36)

Ti samo toliko glej, da bo imela ranico čisto. Ne vem, na katerem delu telesa je, ampak če je npr. kje v okolici stopal, se zna kaj zagnojiti zaradi nečistoče s ceste. Torej poskrbi, da bo čisto, s kakšno fiziološko razstopino npr. sriraj, potem pa po moje nima kaj biti.




Spark -> RE: hrasta (18.8.2008 13:54:21)

Hrastico ima na čelu. Vsake toliko jo malo očistim z alkoholom, ali pa s fiziološko.
Kaj pa vem, zdi se mi da to že predolgo traja, in to mi gre na živce.




tins -> RE: hrasta (18.8.2008 18:16:03)

Kaj pa če bi ji zvečer, ko zaspi, dala gor obliž, ki hitreje celi-mogoče pa čez dan ne bo opazila, da ga ima gor [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
LP




Spark -> RE: hrasta (18.8.2008 22:36:33)

Tins, a mi lahko poveš, ali je to kakšen posebni obliž ali pa čisto navadni.
Sem ji ga glih včeraj zvečer zalepila, pa ga sploh nisem nič dala danes dol. Sem ga kar gor pustila, pa sedaj gruntam, ali naj ga zamenjam, ali pa kar pustim in upam, da se bo zacelilo.




tins -> RE: hrasta (21.8.2008 8:31:39)

So posebni obliži, ki celijo rane. Ne daješ jih dol, ampak počakaš, da se sami odlepijo. LP




Stran: [1]