listek1 -> RE: Februarski sončki - 5. del (11.9.2008 20:55:03)
|
helou, vem, da se dolgo nisem nič oglasila :) se iskreno opravičujem, ampak mi mamo tako štalo, da komi sprot dohajamo. Takoj po porodu sva kupila hiško in se je začelo ful dogajat, pa navajali smo se drug na drugega itd... Se pa selimo v Kranj na Drulovko februarka, tako, da se bomo definitivno lahko dobile na kakšni kavici. Mislim, da se bomo preselili do konca tega meseca. Komaj čakam, ker smo sedaj v najemniškem stanovnaju in je tok vlage tuki, pa ogromni pajki, tako, da res komaj čakam da gremo. Drugače pa najin sinko pridno raste, je ful priden že od rojstva, komaj odpre učke pa se že smeje. Ima že skoraj 10 kg, ker zelooooooo rad je in to vse kar mu damo. Flašo imamo samo še zjutraj in zvečer, drugače pa samo gosto hrano. Najraje ima morski list, tako, da če še niste probale tega dat vašim sončkom, vam res priporočam, da poskusite. Februarka sem mal pogledala slikce tvoje Larise in je res lušna punčka, taka mala navihanka. Itata tvoj Jakob je pa tud tak srček :) Bom pa dala tudi nekaj slikic od najinega Davida gor, da ga boste vidle. Bom se pa zdej malo bolj redno javljala, vsaj ko se naše stanje malo umiri. Pa še moj poleg vsega piše še diplomo. Mah sej bo. Važn, da mava najinga sončka, ki naju vsak dan nasmeji. lp
|
|
|
|