zobki? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


niki5 -> zobki? (7.3.2005 21:56:05)

Kdaj ste začele pričeti mazati dleseni z gelom, kateri naj bi oljašal pri izraščanju zob? Kako ste vedele, da kmalu prihaja zobek?

Naš ima ves čas rokice v ustih, slini se in je mala tečkica. Vse to pa lahko ni nič povezano z zobmi. Vem samo da kar nekaj časa traja da zob prodre skozi celo dlesen.. Tako da se mi ne sanja kdajbi sploh lahko rekla, tole so pa zobje :zmeden2:




Sibil_ -> zobki? (7.3.2005 22:01:02)

Sva že dve.Včeraj ponoči se mi je mali zbujal na dve uri in kar nekaj tečnaril, roke v usta si pa daje itak že dva meseca.Pa moje prste si vleče v usta in jih grize, pol pa uživa če prst premaknem in ga tako malo po dlesni počoham.Jaz tudi sumim zobke, ampak vedele bomo šele ko ven pridejo, ne?:duda:
LP pa čimmanj tečnobe,
Sibil




malena20 -> zobki? (7.3.2005 22:20:53)

Jaz jih nisem mazala namreč nisem vedela da to sploh obstaja. Preden je Lara dobila zobek se je tud ful slinla in stalno je mela rokice v ustih ma moram reč da že veliko prej. Prvi zobek je dobila pri 7 mesecih. Kar nekaj prej pa je mela precej nabrekle dlesni, malo prej ko je prišel zobek na dan pa sem opazila belo pikico. Kakšnih drugih znakov, napr. vročine, ali zbujanja sredi noči ni bilo.:)




Lunca1 -> zobki? (8.3.2005 5:49:05)

S čim jim mažete dlesni? Naša se namreč tudi precej slini, pa tlači roko v usta. samo se mi zdi pri 3 mesecih še malo zgodaj.:zmeden:




brbra -> zobki? (8.3.2005 9:12:28)

Joj pri nas je isto:hudicek:Roke, slina in mamini prsti:)-
V Sanolaborju sem kupila gel primi denti per bambini in nam pomaga :bravo: samo kaj ko je sladko in ga najprej zmalo pojemo:zmeden:

lp




niki5 -> zobki? (8.3.2005 11:25:57)

pri nas tudi ponoči ne spimo :( zbuja se na uro in pol do dve..
odkar je bil bolan je ves dan tudi nerazpoložen in ves čas sitnari, joka, pojam nimam kaj mu je, potem pa na vse živo pomislim, tudi na zobke.. da bi ja našla kakšnp razlago za njegovo vedenje :ups:




Stran: [1]