Krvavitev in ginekolog na GK (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


Anonimen -> Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 7:39:38)

Tiste, ki imate G na Ginkoloski kliniki v Lj - ali bi sle v primeru krvavitve v prvem trimesecju na GK k nadomestnemu G (moja G je na dopustu) ali na urgenco?
Jaz bi naceloma sla k svoji G, ampak sistem ambulante 1 tedensko na GK v primeru tezav pac ni nekaj najboljsega. Hvala za nasvet.





fragola -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 9:10:13)

jaz bi šla kar v bolnico 




Balonchy -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 9:46:18)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tiste, ki imate G na Ginkoloski kliniki v Lj - ali bi sle v primeru krvavitve v prvem trimesecju na GK k nadomestnemu G (moja G je na dopustu) ali na urgenco?
Jaz bi naceloma sla k svoji G, ampak sistem ambulante 1 tedensko na GK v primeru tezav pac ni nekaj najboljsega. Hvala za nasvet.




Pojdi na urgenco.




Naja30 -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 9:58:03)

Ne vem točno, kaj si hotla povedat z ambulanto na GK v primeru težav. Mislim, da bi šla v primeru krvavitev na urgenco, če ne bi GK delala. Če bi, pa bi šla tudi h nadomestnemu G. Saj to ni nič takega, sem bila pri nadomestnem G že mnogokrat. Tam je pač tako, da so G zelo zasedeni in jih večinoma ni tam. So pa vseeno vsi po vrsti strokovnjaki. Jaz jim zaupam.
Oprosti, če nisem prav razumela vprašanja.

Če katera ve za GK - če imaš slučajno izcedek ali podobno, kako poteka naročanje in kdaj te naročijo? Vem, da pokličeš ali preko maila, pa vseeno me zanimajo vaše izkušnje. Anonimna, brez zamere, če tole vprašam, sem namreč ravno hotla novo temo odpret.




april09 -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 10:22:59)

Malo sem bila nejasna zjutraj ja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] (zgleda sem nekje vmes kliknila "anonimna" - sem prvi post jaz pisala).

Skratka .. moja izkusnja na urgneci  v Lj izpred 2 let je porazna, zvijat z ocmi, pa kaj ste prisli sem, pejte k svojemu G, itd... Zato mi je bilo bedno it tja danes. In sem sla lepo kar direkt na GK.
Tam sem sla v sprejemno, povedala za krvavitev,  so me poslali na narocanje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] da naj tam povedo, komu me dajo. Una sestra tam me je hotla na urgenco poslat in bi me,ce ne bi ze imela MK. Pol mi je le dala listek z imenom nadomestnega G in normalen postopek - sprejmna, cakalnica, pregled... Nadomestna ginekologinja in sestra sta bili pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] 
Naja, upam,da sem ti kaj pomagala. Nic klica, nic pisat, direkt tja. Pa ne se pustit odgnat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Naja30 -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 11:48:12)

Aja, res si bila nejasna. Najprej sem misla, da imaš na GK slabe izkušnje. Kar se tiče urgence je pa tako kot si opisala ja. Na žalost. Obnašanje na nuli, čeprav ne vedno. Na GK imam pa jaz kljub temu kot sem že rekla, da je vsakič drugi G, dobre izkušnje.
Aha se pravi, če imam npr. vnetje, grem kar tja in me dajo pač nekomu?




april09 -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 12:05:43)

No, jaz sem mislila bolj za krvavitev, da ne pises in cakas.
Za vnetje morda res pisi, saj zadnje case so kar odzivni :) pa bodo hitro svetovali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Naja30 -> RE: Krvavitev in ginekolog na GK (26.8.2008 12:20:15)

Najlepša hvala za te informacije! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Stran: [1]