vonj urina in izcedka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod



Sporočilo


N.SI -> vonj urina in izcedka (26.8.2008 10:10:41)

Ojla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image],
imam vprašanje - namreč vonj urina in izcedka se mi zdi blazno  - hmmm - močen. Včasih se mi zdi, da izcedek (nosim konstantno dnevne vložke) vonjam čez oblačila... Barva ni nič "čudna" - sluzasta, rahlo rumenkasta/prozorna.
Ima katera od vas podobno izkušnjo ali?? G sem omenila in je rekla, da je normalno, da imam povečan beli tok, sploh če je deloma pogojeno tudi hormonsko (pomeni, tudi sicer imam ful belega toka - nevezano na nosečnost), gljivično pa ni... A vseeno me vonj kar malo moti in skrbi... Aja, urin je p tudi kao ok.
Sem v 34 t.

Uh, hvala za kako tolažilno [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




glen -> RE: vonj urina in izcedka (26.8.2008 10:14:38)

Izcedki so v nosečnosti normalen pojav dokler niso rjavi ali rdeči.
Če pa zaudarjajo ali so močnega vonja gre v večini za vnetje kar je potrebno zdravljenje.
Jaz bi obiskala gin.
srečno




Naja30 -> RE: vonj urina in izcedka (26.8.2008 12:19:39)

Meni če imam vložek, včasih še bolj zasmrdi izcedek. Zato uporabljam vložke, ko je res nujno potrebno.




Metuljček Cekinček -> RE: vonj urina in izcedka (26.8.2008 12:31:23)

Tudi jaz imam v nosečnosti močan izcedek, ki je zelo neprijetnega vonja. Izcedek je tako močan, da se mi pozna na oblačilih, če ne nosim vložka. Vnetja očitno ni nobenega, ker so bili vsi urinski testi negativni.

Tudi mene najbolj moti vonj, vendar ga ljudje v okolici ne zaznavajo (hvalabogu). Izcedek in vonj sta močnejša, če je vroče in če se močno potim. Ginekologinja mi ni znala nič pametnega svetovati - razen tega, naj nosim vložke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image].




N.SI -> RE: vonj urina in izcedka (26.8.2008 13:53:28)

ja sej, niti ni toliko moteča količina izcedka - a vonj je [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image].
ja, tudi meni ni G znala nič pametnega svetovati, saj vnetja baje ni, rezultati urina pa normalni...
na ja...




nananaja -> RE: vonj urina in izcedka (26.8.2008 14:16:01)

tudi jaz zaznavam moočan vonj izcedka, navadni dnevni vložki niso ravno v pomoč.
jaz sem dobila občutek, da je malo manj vonja, če uporabljam vložke tena lady ultra mini (pakirani v škatli, ne v vrečki). to do sicer vložki, namenjeni pri težavah z inkontinenco, mogoče tudi zato vpijejo malo vonja, je pa res, da so za malenkost večji od običajnih dnevnih vložkov.




akin -> RE: vonj urina in izcedka (29.8.2008 13:45:52)

Za izcedek, ne vem, nisem opazila kakega posebnega vonja, za urin pa ja. Ampak jaz sem to pripisala nosečniškim vitaminom. Se mi zdi, da ima urin en tak "medicinski" vonj, ki sem ga zaznala že kdaj prej, ko sem kaka zdravila jedla... Bi lahko bilo to? Tudi blato so mi vitamini, ki sem jih najprej jemala, skoraj na črno obarvali... kakorkoli, če ginekologinja pravi, da ni vnetja, se jaz ne bi sekirala.




ina24 -> RE: vonj urina in izcedka (30.8.2008 13:48:14)

jaz sem imela tudi močen izcedek in še bolj močen je bil vonj izcedka...gin sem povedala in je rekla da je to normalno. Po porodu izcedek ni bil več tako močen, pa tudi tisti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley11.gif[/image] vonj ni bil več prisoten....




bodoba mamica -> RE: vonj urina in izcedka (8.4.2014 21:46:29)

Imam vprašanje delamo na tem da bi imeli otročička in že nekaj dni opažam malenkostne spremembe ko grem lulat ima moj urin močan vonj. A bi to bil mogoče kakšen od znakov? Če je je 4 dni od oploditve.

Hvala
Lp




candysurf -> RE: vonj urina in izcedka (13.5.2014 8:28:48)

Vonj urina je lahko v veliki meri odvisen tudi od hrane, zaradi nekatere je lahko ta še posebej močan in tudi zaradi vitaminov, kot je že ena zgoraj napisala.




Stran: [1]