gold fish -> RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! (29.9.2008 14:29:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrax Tejchy ja sem nekak istga mnenja kot ti. Glede tega dojenja mene tud skoz skrbi a ma dost al bi mogla začet dodajat. Men tud zmer še vn prteče če si stisnm. Ma bomo vidl čez en teden k mamo pediatra, pa bo ona povedala a se je dost zredu al ne. Pol me pa še folk straši da je pač dedno to z mlekom. Moja mat je mene dojila samo 1mesec, sestro pa sam 14dni, ker ni blo mleka. Pol je pa tud mene strah da js nimam dost. .... ne verjemi tega...ni dedno....moja mama je mene dojila samo 3 meseca, jaz sem prvega 13 mesecev, pa še sem imela mleko..... Sedaj ga tudi imam, ampak je spet okoiščin drugi in se ne dojiva polno... Kako veš, da ima dovolj? Če nimaš mleka bi tako ful neutolažljivo jokal, pa to nonstop..... Ko je lačen ti tako da alarm..... Jaz sem imela iste probleme pri prvem......strahove mislim..... pa so bili neutemeljeni.... Če mene vprašata ...pristavljajta ga kolikor pač želi, če pa res joče, ko je pristavljen...pol šele razmišljajta o dodatku.... Meni je ful hudo, da se mali noče dojit, ampak pri najinem spletu okoliščin mu niti ne zamerim oz. ne razmišljam o tem, da ne bi dobil dodatka..... Vztrajajta..... bosta videli kako easy je, ko ne rabiš cele kuhinje zraven vlačiti.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|