KAHLO -> RE: Septembrke 2008-4. del!!!!!!! (28.8.2008 22:09:21)
|
Me to you................jah saj to je za znoret.....k sva bla v prejšnjem bivališču tud ni hodla k nama, smo šli kje na kak kofe....itak tud ni blo prostora, pol k sva se sem preselila tud ni strašila redno tukaj, zdaj k pa je moja nosečnost v finišu........pa se vsak dan pojavi, al na telefonu al pa se najavla da bo pršla in pol tud pride ..................jaz je mam poln kuferrrrrrrrrrrr.....no tako da sem danes izbruhnila in mojmu povedala za vse njene opazke k so me zmotile, kot tudi da se pr nama doma malo preveč domače počuti in da tega ne maram!!! je rekel da bo razčistil z njo....poleg tega se je še nekaj s tastom skregala in pol k sta bla včeraj tukaj na obisku ga je pred nama začela nekaj jahat, sem tud rekla da mi ni prav, da naj svoje stvari urejata doma ne pa pred nama in še najmanj da naju not meša!!!!! mislim.......................pr meni je zdaj spet pogorela na celi črti!!! mater danes mam pa dam doli vse razbolelo, me boli križ pa celo matrnico mi misli raznest!!!! zgleda da sem malo pretiravala k sem čistla in brisala tla, ampak sem mogla nekam to jezo in frustracijo prenest, no pa jo je metla pol prenašala, pol pa še moj, k se je spet najavlala da bo jutri cel popoldan pr nama ždela................!!!! ampak ni šans, sem že mojmu rekla da me pol ne bo tako hitro s pregleda, ker je ne mislim poslušat in ne gledat!!!!! bo pa mel cajt ji svoje povedat![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|