*bubi* -> RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! (2.9.2008 14:08:28)
|
Evo mene iz enega fajn sprehoda in čveka, ve pa ste se očitno tačas tukaj načvekale [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Punce, katero nadomestno mleko je najboljše in kje se ga dobi? Jaz sem se odločila, da bom vseeno kupila eno škatlo. Če še ni bilo odgovora: najboljšega mleka ni. ZAkaj? Ker vsakemu otroku paše kaj drugega. predvsem je pomembno, kako vpliva na prebavo, če ima težave s polivanjem, kolikami,.... Najbolj "klasična" mleka pri nas so Aptamil (ki ga dobiš povsod), Novalac (samo v lekarni) in morda še Beba, Hipp,.... Tako da ne prehitro kupovat, "za vsak slučaj" pa sem jaz vzela Aptamil, ker se edini dobi v takih mini pakiranjih (Baby center, DM, Pikapolonica). Ko veliko pakungo enkrat odpreš, namreč ni več dolgo uporabna, zato je škoda imet tako za rezervo. Mi smo pri bubiju kar malo testirali, preden smo našli tisto ta pravo. Aptamil se mi je že na videz zdel zelo redek, je kar teklo skozi njega. Novalac proti krčem je bolj gost, je precej trdo kakal po njem (ampak ni bil zaprt). Občasno sem celo mešala. Ko smo prešaltali na dvojko, pa se je nakako najbolj obnesla Beba. Predvsem cenovno.
|
|
|
|