gloria -> RE: Septembrke 2008 - 4. del (27.8.2008 14:31:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Timica Pozdravljene čvekice. Sem še ena, ki vas nimam časa redno spremljat, zato ste na to temo mogoče že kaj pisale. Zanima me kaj imate pripravljeno za oblečt dojenčka iz porodnišnice - bombažne cunjice al tanki pliš. Sama sem pripravlja hlačke s stopalčki iz tankega pliša, pravtakšno majčko ter bodi z dolgimi rokavi. Pa nisem najbolj prepričana, najrajši bi še podoben kompletek pripravla iz bombaža. Kaj pravite ve? Vsem septemberkam, ki ste že rodile čestitam in vam želim veliko cartanja. Zdaj bo na tej strani kar pestro, naši PDP se bližajo. U, se že veselim srečanja z mojo bebo. Uživajte še zadnje dni s trebuški in jih veliko božajte. ...jaz mam kr dva kompleta prštimano...in to enega plišastega(hlače z stopalki,majčko,kapico,copatke)ter bombažnega(hlačke,pajacek,majčko,copatki ter kapica) zraven sem še dala bodj za vsak slučaj,dekco,pleničke....zdej ko mam že vse prštiman me kr neki matra da nimam dovolj ter kr dodajam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]...
|
|
|
|