tejkaz -> RE: *** Avgustovčki '08 *** (23.10.2008 13:30:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Tole je bilo napisano za previjalnico v Čolnarni: Sej nočem kritizirat ampak katastrofa je previjalnica v Tivoliju - čolnarna. Ker sem nekje prebrala da imajo previjalnico smo jo šli sprobat. Nakar najdem na hodniku med obema wc-jema na steni ikejino zložljivo stensko previjalno površino. Ful visoko gor, da sem ga previjala na prstih, nobene odlagalne površine, nič vode, nič koša. Najhujše pa je da stojiš ne samo med dvojnimi vrati v wc ampak dejansko v vetrolovi med vrati za ven in v lokal. Tako se dela prepih in če imate smolo kot jaz potem je ravno takrat dostava robe in so vrata lepo odprta, da ne veš ali te bolj moti prepih, smrad iz wc-jev, previsoka previjalna miza ali to, da torbo lahko držiš le na svoji rami, ... Ne vem no mogoče samo jaz preveč kompliciram samo res ne vidim smisla oglaševanja da imajo previjalnico. To je čista resnica. BTC? Ima katera kakšno idejo? Če se nas je kdaj več mamic dobile, smo šle ponavadi kar v Pod vodo, ker ponavadi se vedno kakšna najde, ki ima s sabo večjega otroka in se lahko tam igra. Doji in hrani se lahko za mizo, previja se pa lahko kar v vozičku. Jaz sem Evo neštetokrat tako previla. Več kot 20 nas pa verjetno ne bo.
|
|
|
|