sandra123 -> RE: *** Avgustovčki '08 *** (26.10.2008 18:28:07)
|
Dan[sm=smiley1.gif]...joj, kakšne čvekice ste[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...me dva dni ni bilo slišati, pa me skoraj kap, ko vidim, koliko ste načvekale[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...no, komentirati itak ne bom utegnila vsega, tako, da brez zamere[sm=smiley1.gif]... Pri nas spet katastrofalne noči...sicer sta T&T zvečer pridni in obe zaspita med 19 in 20 uro, ampak imamo ponavadi budnico že okrog 24-ih...zdaj sem že dva dni spet kot zombi po svetu hodila....celo noč 2 dni zaporedoma hranjenje nonstop[sm=zmeden.gif], da že potem enostavno ne morem več vstajat iz postelje, pa sta sredi noči spali poleg mene obe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], Taja na levi, Teja na desni strani[sm=smiley1.gif]...še dobro, da moj [sm=love.gif] še vedno nič ne sliši ponoči, da se potem ne more kaj razburjati zaradi tega [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]...Matejchi[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], naredila si čudovit seznamček[sm=smiley1.gif], mi je zelo všeč... Podatki... Taja - odpustna teža: 2980g, 1.mesec: 3950g (dolžina 52cm), 2.mesec:4990g Teja - odpustna teža: 1950g, 1.m.: 2900g (dolžina 48,5cm), 2.m.:3800g Glede srečanja, Erin...meni nikakor ne bo uspelo priti, imam to čast (beri obveznost), da moram po Tino hodit v šolo.... No, bejbe, se mi je uspelo nekako javiti, pa se bom morala še posloviti od vas do četrtka....se jutri odpravljamo na počitnice v Čatežke toplice, ker ima Tina krompirjeve počitnice[sm=smiley1.gif]... Pridne bodite[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|