sandra123 -> RE: *** Avgustovčki '08 *** (13.10.2008 13:46:04)
|
Evo mene spet tukaj....ma jaz res ne vem več, kaj naj[sm=zmeden.gif]...Me je klicala učiteljica od Tine, da se mala ful slabo počuti, da jo trebušček boli....[sm=smiley13.gif]...upam, da ni spet kakšne viroze staknila[sm=zmeden.gif]...pa komaj jo potem nazaj držim od T&T.....no in potem jaz norim in hitim rihtat moji mali dve, komaj uspem priti do šole, pa kličem učiteljico, kje sta, pa mi reče, da mi jo je kar domov peljala [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif]in mi pove, da je Tina še bruhala[sm=smiley13.gif]..... in potem seveda jaz vklopim peš-hondo do konca in hitim in norim nazaj domov, ...mali dve pa sta tako sladko zaspali v vozičku[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] in sem seveda morala spet mladino gor znositi [sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif].......No, Tina vsaj vročine nima - zaenkrat....Upam, da je res krivec za vse samo včerajšnji kostanj, ki so ga otroci jedli pri sosedih[sm=zmeden2.gif]...... Gajka, super slikce, lepa tortica, pa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za dobro fešto[sm=smiley1.gif] Ryssa, hvala za odgovor na ZS[sm=smiley1.gif], čeprav še nisem nič rešila[sm=smiley13.gif]...pa glede piva[sm=smiley1.gif], prav imaš...res dela mleko....tudi meni se nenormalno poveča količina mleka, če spijem kozarček piva[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|