RE: Rak-ali verjamete? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naše zdravje



Sporočilo


Anonimen -> RE: Rak-ali verjamete? (10.9.2008 21:39:25)

Preberi si zdravniške statistike.


Ti pa letos kar pokas od zdravja [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zardeva.gif[/image].

Sicer si bom pa prebrala, ker me zanima.




Primoza -> RE: Rak-ali verjamete? (11.9.2008 6:49:51)

TUKAJ lahko prebrskaš vsaj par abstractov.




frutka_ -> RE: Rak-ali verjamete? (15.9.2008 9:39:37)

Ko sem prvič prebrala statistike o rakavih obolenjih nisem mogla spati. V bistvu smo že skoraj obsojeni na raka. Ko je moj ati zbolel nas je čisto iztirilo. Prebavljala sem to novico menda pol leta. Kar naenkrat je bilo vse drugače.Dejstvo pa je da jih veliko kljub diagnozi RAK preživi. Tega se najbolj oklepam. Da jih poznam več, ki so preživeli kot tistih, ki so umrli. To je moja statistika. In upanje.
Če sem odkrita pa sem zaradi vsega veliko bolj previdna in pozorna na spremembe. Na telesu. Na sebi. Poskušam živeti brez nekih jakih planov. Ni garancije. To me je nekako streznilo. Pa to, da te mogoče ju3 več ni...
Massylou super si  napisala. Za enega nepodkovanega kot sem jaz je to branje zelo razumljivo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




lelaval -> RE: Rak-ali verjamete? (18.9.2008 23:21:07)

Dejstvo pa je da jih veliko kljub diagnozi RAK preživi. Tega se najbolj oklepam. Da jih poznam več, ki so preživeli kot tistih, ki so umrli. To je moja statistika. In upanje.


In to naj tudi ostane tvoje upanje.
Tega se tudi jaz oklepam, saj sta po mamini strani moja babica in prababica umrli za rakom, pri meni pa so odkrili predrakave celice (ki bi se razvile v rakave, če jih ne bi pravočasno opazili in odstranili).




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]